آیا پیکر تراشی قابل برگشت است؟ 

ایا پیکر تراشی قابل برگشت است

پیکرتراشی یکی از روش‌های نوین درمان چاقی است که در آن سلول‌های چربی‌ به طور دائمی از بدن خارج می‌شوند. 

نگرانی و تردید در افرادی که قصد پیکر تراشی دارند به میزان زیادی دیده می‌شود و امری طبیعی است. افراد معمولا نگران هستند بعد از پیکر تراشی دوباره به وزن قبلی خود بازگشته و دچار چاقی شوند و در نهایت تمام وقت، انرژی و هزینه صرف شده هدر رود. 

نتایج عمل پیکرتراشی در صورت رعایت مراقبت‌های بعد از عمل هیچ بازگشتی نخواهد داشت؛ اما در نظر داشته باشید که این مورد کاملا به رعایت درست موارد مراقبتی، رژیم غذایی سالم و ورزش منظم بستگی دارد و اگر در هر یک از این موارد اختلالی ایجاد شود امکان تغییر نتیجه پیکرتراشی وجود دارد. 

در این مطلب به طور کامل بررسی می‌کنیم که آیا پیکرتراشی برگشت دارد یا خیر؟ چه عواملی روی نتیجه عمل پیکرتراشی تاثیر گذارند؟ و چه مواردی را باید بعد از عمل رعایت کنید تا نتیجه پیکرتراشی به حالت قبل بازنگردد. 

عواملی که باعث می‌شوند بدن بعد از پیکر تراشی به حالت قبلی بازگردد

پیکر تراشی یکی از روش‌های دائمی و یکی از راه حل‌های قطعی برای رفع چاقی است. این عمل در روش‌های تهاجمی و غیر تهاجمی قابل انجام است. اما سوال اینجاست که آیا پیکر تراشی بازگشت دارد؟ باید بدانید که پیکرتراشی هم مثل هر عمل دیگری نیاز به مراقبت‌های قبل و بعد داشته و زیباجو برای رسیدن به بهترین نتیجه و عدم بازگشت به وزن اولیه باید یک سری نکات را رعایت کند که در ادامه در مورد آن‌ها صحبت می‌کنیم. 

رژیم غذایی نامناسب

بعد از عمل پیکر تراشی، عدم رعایت رژیم غذایی و مصرف غذاهای پرکالری و پرچرب قطعا می‌تواند دوباره میزان چربی بدن را بالا ببرد و اندام شما را به حالت قبلی بازگرداند. حتی اگر به طور منظم ورزش کنید ولی رژیم غذایی را رعایت نکنید باز هم ممکن است افزایش وزن داشته باشید؛ به این دلیل که تاثیر تغذیه بر بدن معمولا بیشتر از ورزش است. 

در مقابل حتما توجه داشته باشید که مصرف کالری خیلی کم هم می‌تواند برای بدن شما ضرر داشته باشد؛ زیرا باعث تجزیه عضلات شده و این مورد سلامت را از بدن شما سلب می‌کند. 

عدم فعالیت بدنی

ورزش نقش مهمی در حفظ وزن ایده آل و سلامت عضلات دارد. اگر بعد از پیکر تراشی ورزش نکنید، ممکن است به وزن قبلی خود بازگردید و عضلات شما شل شوند. اما نکته مهم اینجاست که مدت زمان ورزش و فعالیت را حتما در نظر بگیرید تا سوخت و ساز بدن‌تان در حالت خوبی بماند. به عنوان مثال، اگر هر روز بیست دقیقه ورزش می‌کنید اما وزن‌تان در حال افزایش است، این مدت زمان را به چهل دقیقه یا یک ساعت تغییر دهید. 

استرس

استرس می‌تواند منجر به افزایش هورمون کورتیزول شود که ذخیره چربی در بدن، به خصوص در ناحیه شکم را افزایش می‌دهد. همچنین در بعضی از افراد استرس منجر به مواردی مثل پرخوری عصبی هم می‌شود که در نهایت با افزایش وزن همراه است. 

خواب ناکافی 

خواب ناکافی می‌تواند منجر به اختلال در هورمون‌های تنظیم کننده اشتها شود و احتمال پرخوری و افزایش وزن را زیاد کند. همچنین نداشتن خواب کافی انرژی بدن را کم کرده و باعث می‌شود سوخت و ساز بدن در حد پایینی بماند. 

مصرف زیاد الکل و سیگار

مصرف الکل و سیگار متابولیسم بدن شما را کاهش می‌دهد و این مورد باعث افزایش وزن می‌شود. سعی کنید مدتی قبل و بعد از پیکر تراشی مصرف سیگار و الکل را قطع کنید و یا آن را به حداقل مقدار برسانید. 

تغییرات هورمونی

تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی یا بارداری می‌تواند منجر به افزایش وزن و تغییر در روند توزیع چربی در بدن شود. به این ترتیب، سعی کنید بعد از عمل پیکر تراشی حتما چکاپ را جدی بگیرید و هر چند وقت یکبار برای معاینه کامل شرایط بدنی به پزشک مراجعه کنید. 

مشکلات مربوط به تیروئید 

مشکلات تیروئید می‌تواند بر متابولیسم بدن شما تأثیر بگذارد و منجر به افزایش وزن یا کاهش وزن شود. به طور کلی، کارکرد تیروئید تاثیر مستقیمی بر چاقی یا لاغری بدن شما دارد؛ به همین دلیل بهتر است حتما این مورد را هر چند وقت یکبار چک کنید. 

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی هستند؟ 

عکس قبل و بعد پیکرتراشی

کاندیدای ایده‌آل برای پیکر تراشی کسی است که از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد و انتظارات واقع‌بینانه‌ای از این جراحی پیکرتراشی داشته باشد. به طور کلی، افراد زیر کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی هستند:

1. افراد با چاقی معقول 

برای انجام عمل پیکر تراشی معمولا بیمار نباید وزن خیلی بالا و چاقی خیلی شدید داشته باشد. افرادی که دچار چاقی مفرط هستند باید ابتدا وزن‌شان را با رژیم غذایی و ورزش کم کنند سپس نسبت به پیکر تراشی اقدام کنند. 

همچنین پیکر تراشی برای از بین بردن چربی‌های موضعی در ناحیه شکم، ران، بازو، باسن و غیره که با رژیم غذایی و ورزش به راحتی از بین نمی‌روند، گزینه بسیار مناسبی است.

2. افراد با پوست سالم و ارتجاعی

نوع پوست شما یکی از معیارهایی است که مشخص می‌کند کدام مدل پیکرتراشی برای شما مناسب‌تر است. 

به عنوان مثال، اگر پوست شما باید به اندازه کافی سفت و ارتجاعی باشد، روش‌هایی مثل لیپوماتیک، لیپوساکشن و لیپولیز برای از بین بردن چربی‌های اضافه و فرم دهی کافی است. اما اگر پوست شما شل و افتاده باشد، روش ابدومینوپلاستی برای شما توصیه می‌شود. همچنین برای انجام پیکر تراشی نباید هیچ گونه بیماری پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس داشته باشید. 

3. افراد با انتظارات واقع‌بینانه

پیکر تراشی از روش های لاغری قطعی و یک روش ماندگار است؛ اما مثل هر جراحی زیبایی دیگری، باید از نتیجه عمل انتظارات واقع بینانه داشته باشید. این مورد به این معنا نیست که با پیکر تراشی به اندام زیبا و دلخواه خود نمی‌رسید؛ بلکه فقط باید در نظر داشته باشید که نتیجه نهایی هر عمل جراحی به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد و نمی‌شود روی رسیدن به یک فرم و شکل دلخواه تضمین صد درصدی داد. 

4. افرادی که قبلاً کاهش وزن داشته‌اند

اگر با رژیم غذایی و ورزش به طور قابل توجهی وزن کم کرده‌اید، اما در برخی از نواحی بدن شما چربی‌های اضافی باقی مانده است، پیکر تراشی بهترین گزینه برای رسیدن به اندام دلخواهتان است. در این مورد، اگر بعد از لاغری پوست شما حالت افتادگی و شل شدگی پیدا کرده، پیکر تراشی به روش ابدومینوپلاستی برای شما مناسب است. اما اگر چربی در نواحی خاصی از بدن باقی مانده و پوست حالت شل شدگی ندارد، می‌توانید از روش‌های لیپوماتیک، لیپوساکشن و لیپولیز برای فرم دهی و حذف چربی‌های موضعی استفاده کنید. 

در نهایت، بهترین راه برای تعیین اینکه آیا کاندیدای مناسب پیکر تراشی هستید یا خیر، این است که با بهترین دکتر پیکر تراشی در تهران مشورت کنید. همچنین می‌توانید جراحان مجرب و منتخب را در سایت‌های مشاوره و نوبت دهی جراحی زیبایی مثل پزشک 24 بشناسید؛ نظرات، تجربیات و میزان رضایت سایر زیباجویان را به همراه نمونه کارهای قبل و بعد انواع روش های پیکرتراشی توسط بهترین پزشکان را مشاهده کنید. 

آیا پیکر تراشی بازگشت دارد

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی نیستند؟ 

پیکر تراشی یک روش ماندگار و قطعی برای لاغری و فرم‌دهی به بدن است؛ اما ممکن است برای بعضی از افراد با توجه به شرایط بدنی‌شان مناسب نبوده و ریسک بالایی داشته باشد. برای اینکه به طور قطعی بدانید پیکر تراشی مناسب شما هست یا خیر، باید به پزشک مراجعه کنید. 

اما به طور کلی افرادی که کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی نیستند یکی از شرایط زیر را دارند: 

  1. افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مثل بیماری‌های قلبی، عروقی، ریوی، دیابت کنترل نشده، فشار خون بالا، مشکلات شدید کلیوی یا کبدی دارند و یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی نیستند و شرایط‌شان حتما باید توسط پزشک به طور کامل چک شود. 
  2. پیکر تراشی در دوران بارداری و شیردهی به دلیل خطرات بالقوه برای مادر و نوزاد اصلا توصیه نمی‌شود. با مشورت پزشک تا اتمام دوره بارداری و شیردهی صبر کنید. 
  3. افراد با چاقی خیلی شدید و BMI بالای 35 باید قبل از پیکر تراشی مقداری از اضافه‌ وزن‌شان را با رژیم غذایی و ورزش کم کنند. (عدد BMI طبق نظر پزشک ممکن است برای افراد متفاوت باشد.)
  4. افرادی که قبلا در ناحیه مورد نظر جراحی دیگری انجام داده‌اند برای پیکرتراشی باید حتما با پزشک مشورت کنند و مطمئن شوند که این کار ریسک بالایی برای بدن‌شان نداشته باشد. 
  5. افراد با اعتیاد شدید به الکل و مواد مخدر معمولا کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی نیستند و باید با پزشک در این مورد مشورت کنند. 

انجام چه کارهایی باعث می‌شود نتیجه پیکر تراشی ماندگار باشد؟ 

بعد از عمل پیکر تراشی رعایت یک سری از موارد باعث می‌شود نتیجه عمل پیکرتراشی برای شما ماندگارتر باشد و احتمال بازگشت به حالت قبل را هم تا حد زیادی کاهش دهد. این موارد عبارتند از: 

رژیم غذایی سالم

بعد از پیکرتراشی باید از یک رژیم غذایی سالم و متعادل پیروی کنید. این کار به حفظ وزن شما و جلوگیری از بازگشت چربی‌ها کمک می‌کند.

فعالیت بدنی به اندازه 

پس از بهبودی بعد از جراحی پیکرتراشی، فعالیت بدنی خود را به تدریج آغاز کنید. ورزش منظم به تقویت عضلات شما و بهبود گردش خون در بدن کمک می‌کند. این موضوع به نوبه خود حفظ فرم بدن شما و کاهش احتمال شل شدن پوست را در پی دارد.

پوشیدن گن به طور منظم

پس از انجام پیکرتراشی، طبق دستور جراح خود، از گن استفاده کنید. گن به فشرده سازی ناحیه عمل، کاهش تورم و کاهش ترشح خونابه کمک می‌کند. سعی کنید حتما طبق زمانبندی که جراح برای استفاده از گن به شما داده از آن استفاده کنید تا در نهایت بهترین نتیجه را بگیرید. 

حضور در جلسات معاینه

به طور منظم برای مشورت و معاینه به پزشک‌تان مراجعه کنید تا از روند بهبودی شما اطمینان حاصل کند. جلسات چکاپ را برای کنترل سلامتی بدن و جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی جدی بگیرید. 

سخن اخر

در این مطلب به سوال «آیا پیکر تراشی برگشت دارد؟» پاسخ دادیم و به طور کامل توضیح دادیم که چه مواردی باعث می‌شود نتیجه پیکر تراشی ماندگارتر باشد. همچنین در مورد اینکه چه کسانی کاندیدای مناسبی برای پیکر تراشی هستند و چه کسانی نه توضیحاتی دادیم تا بتوانید درست و آگاهانه تصمیم‌ بگیرید. برای خواندن تجربیات و نظرات افرادی که عمل پیکرتراشی انجام داده‌اند می‌توانید به سایت‌های مرجع جراحی زیبایی مراجعه کنید.

مطالب مشابه را ببینید!

کتک زدن بچه دوم توسط بچه اول، بررسی علت + ۶ راهکار برای حل دعوا بهترین شهرهای روسیه برای سفر در تابستان ۱۴۰۴؛ چرا فقط مسکو و سن‌پترزبورگ کافی‌اند؟ بهترین كتاب براي يادگيري زبان انگليسي به پیشنهاد فروشگاه برته معرفی انواع رژ لب و تفاوت آنها چطور بلیط قطار مشهد بخریم؟ راهنمای جامع خرید آنلاین بلیط قطار به مشهد مزایای خرید و سفر با بلیط قطار رجا چیست؟ شکوه عمارت رویال پلاس تبریز ۵ کرم ضدآفتاب ایرانی با پوشش رنگی عالی برای استفاده روزانه در تابستان ۱۴۰۴ نگهداری از سالمند شبانه‌روزی در منزل تهران؛ ارتقاء کیفیت زندگی چگونه با انتخاب درست میلگرد، هزینه‌ های ساخت را کاهش دهیم؟