نقش تتر در تامین نقدینگی بازار ارزهای دیجیتال و تاثیر آن بر قیمت ها

تتر رمزارزی است که ثبات بسیار زیادی به بازار کریپتوکارنسی وارد کرد و با همین ثبات حجم نقدینگی را در آن افزایش داد. پس از معرفی این ارز، معاملهگران با اعتمادبهنفس بیشتری اقدام به سرمایهگذاری میکردند. همین مسئله منجر به ورود بیشتر سرمایه به بازار و رشد قیمتی بسیاری از رمزارزها بود. در ادامه این نقش تتر بیشتر مورد بررسی قرار گرفته و اهمیت آن مشخص شده است.
تتر چگونه بر قیمت رمزارزها تاثیر می گذارد؟
عرضهکننده و کنترلکننده USDT در بازار ارزهای دیجیتال شرکت تتر لیمیتد (Tether Limited) است. این شرکت گاهی با جذب و کسب پشتوانه توکنهای جدید وارد بازار میکند. بدین شکل نقدینگی بیشتری برای سرمایهگذاری و خرید سایر ارزها ایجاد کرده و معمولا باعث افزایش بهای آنها میشود.
در شرایطی ممکن است سرمایهگذاران با خرید تتر بخش عمدهای از داراییهای خود را به USDT تبدیل کرده و در کیف پول های ارز دیجیتال ذخیره کنند. در این صورت گردش سرمایه در بازار سایر رمزارزها کاهش پیدا کرده و ممکن است به کاهش قیمت برخی از آنها منجر شود. تبدیل USDT به داراییهای سنتی مانند دلار نیز میتواند چنین اثری داشته باشد.
نقدینگی بالا در بازار رمزارزها به لطف USDT
شبکه قدرتمند، تیم متخصص و پشتوانه حقیقی و گسترده در طی سالیان منجر به کسب اعتبار تتر شدند. در این شرایط و در سایه پایداری حاصل از این ارز سرمایهگذاری در بازاز کریپتوکارنسی افزایش قابلتوجهی پیدا کرد. بهطورکلی یکی از دلایل عرضه پروژههای بلاک چینی متعدد وجود پایداری و نقدینگی بالای حاصل از تتر بوده است.
تتر و نقش آن بر نوسانات بازار

USDT بهعنوان یکی از غالبترین استیبلکوینهای موجود میتواند تأثیر بسیاری بر نوسانات بازار کریپتوکارنسی داشته باشد. خرید تتر در حجم گسترده میتواند منجر به کاهش شدید بهای داراییهایی مانند بیت کوین یا اتریوم شود.
از طرفی عرضه بیپشتوانه و بیضابطه این ارز میتواند منجر به ایجاد حبابها و نوسانات قیمتی قابلتوجه شود. همچنین انباشت آن در صرافیهای ارز دیجیتال بزرگی مانند بایننس (Binance) و کوکوین (KuCoin) میتواند منجر به پامپ قیمتی برخی آلتکوینها شود.
جایگزین های خرید تتر در بازار رمزارزها
گرچه USDT ازجمله اولین استیبلکوینهایی بود که روانه بازار شد و تغییرات شگرفی در معاملات کریپتوکارنسی به وجود آورد؛ اما بیرقیب نماند. سالها است که دیگر رقبایی مانند USDC، BUSD و DAI عرضه شده و هر یک به نوبه خود بخش قابلتوجهی از بازار را در اختیار گرفتهاند.
همچنان نیز اغلب سرمایهگذاران خرید تتر را به سایر استیبلکوینها ترجیح میدهند. بااینحال باید در نظر گرفته شود که وجود رقبای جدی میتواند آینده USDT، میزان نقدینگی و اعتبار آن را تحتتأثیر قرار دهد. در این شرایط ممکن است انتخاب رقبای قدرتمند نیز یک استراتژی هوشمندانه باشد.
خرید تتر، راهی برای رسیدن به ثبات در بازار ناپایدار

USDT با فراهمکردن پایداری بیشتر در معاملات رمزارزی منجر به ورود سرمایه و نقدینگی بیشتر به بازار کریپتوکارنسی شد. سرمایهگذاران به لطف چنین استیبلکوینی میتوانند پیشبینی دقیقتری از آینده داراییهای رمزارزی خود داشته باشند. همچنین میتوانند بهسرعت و بهآسانی اغلب توکنهای دیجیتال را به USDT تبدیل کرده و داراییهای خود را از نوسان دور کنند.