بیوگرافی سحر دولتشاهی | ماجرای ازدواج و طلاق | عکس های سحر و همسر سابق

سحر دولتشاهی یکی از بهترین، زیباترین و جذابترین بازیگران ایرانی است که سالها حضور در فیلم و سریالهای مختلف از او یک ستاره ساخته است. در این بخش از سایت ادبی و هنری روزانه قصد داریم نگاهی کامل بر زندگی شخصی و هنری او داشته باشیم. پس اگر به زندگی سحر دولتشاهی علاقه دارید، در ادامه با ما باشید.
فهرست موضوعات این مطلب
تولد و اوایل زندگی
سحر دولتشاهی در سال 1358 در شهر تهران دیده به جهان گشود. مادرش مربی شنا بوده و همین موضوع باعث شد تا او نیز وارد این دنیا شده و از همان سنین پایین کارت نجات غریق دریافت کرده و در این شغل مشغول شد. بعد از مدتی او به دانشگاه راه یافته و در رشته شیمی مشغول شد. بعد از مدتی به دلیل عدم علاقه به این رشته، آن را نیمه کاره رها کرده و در رشته ادبیات نمایشی مشغول به تحصیل شد. بعدها خانم دولتشاهی در رشته ادبیات فرانسه نیز مدرک دریافت کردند.
خانواده از زبان دولت شاهی

خانواده ما عموما در رشته هایی غیر از این، مثل شاخه های مهندسی و پزشکی تحصیلات دارند، زمانی که می خواستم از رشته مهندسی شیمی در دانشگاه انصراف بدهم و وارد این مسیر شوم، خانواده و پدرم تاکید داشتند شغلی را انتخاب کنم که بشود انتخابش کرد نه اینکه منتظر باشم تا برایش انتخابم کنند، ولی زمانی که عشق زیادم به کاری که انجام می دهم دیدند، حمایتم کردند. البته خدا را شکر در خانواده ای بزرگ شدم که تصاویر زیادی از کتاب خواندن آنها در ذهنم وجود دارد؛ خانواده ای که هنر را دوست دارند حتی با اینکه هنر راهی نیست که از آن پول درآورند.
ورود به دنیای بازیگری
دنیای هنری و حضور در دانشگاه باعث آشنایی سحر دولتشاهی با دنیای بازیگری شد. او نخستین بار در تائتر درخشید و همین موضوع نقطه عطفی در دنیای بازیگری شد. نخستین بازی او در سریال کتاب فروشی هدهد رقم خورد. کتابفروشی هدهد یک مجموعه تلویزیونی محصول ۱۳۸۵ به کارگردانی مرضیه برومند، نویسندگی نغمه ثمینی و تهیهکنندگی ایرج محمدی و مهران مهام است که از شبکه سه پخش شد. داستان کیوان کتابچی است که بسیار به کتاب علاقه دارد اما بعد از فوت پدر به علت نیاز خانواده خواهر، کتابفروشی پدر فروخته شده و ارثیه تقسیم میشود. اما کیوان در ادامه دادن شغل پدر مصمم است.
درخشش در طلا و مس

بازیهای کوتاه در چندین فیلم و سریال جذاب مسیر بازیگری سحر دولتشاهی را هموار کرد. اما این فیلم طلا و مس بود که باعث درخشش او شد. طلا و مس فیلمی در ژانر درام از همایون اسعدیان محصول سال ۱۳۸۷ است که در بیست و هشتمین جشنوارهٔ فیلم فجر به نمایش درآمد. داستان این فیلم درباره سیدرضا طلبهای است که به تازگی با خانوادهاش به تهران آمده، تا در کلاسهای استاد اخلاقی که وصف او را بسیار شنیده است شرکت کند. اما متوجه بیماری اسکلروز چندگانه همسرش زهرا میشود و به ناچار برای تهیه هزینهٔ درمان او تغییراتی در سبک زندگی خود میدهد.
شهرت با مسافران

بدون هیچ شک و تردیدی خانم سحر دولتشاهی اوج معروفیت را با سریال مسافران تجریه کرد. مسافران یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی رامبد جوان و نویسندگی پیمان قاسم خانی و مهراب قاسمخانی، سروش صحت، خشایار الوند، حمید برزگر، علیرضا ناظر فصیحی و تهیهکنندگی محسن چگینی است که از ۲۹ تیر تا ۲۶ آذر ۱۳۸۸ از شبکه سه سیما پخش شده است.
فیلمبرداری مسافران در بهار ۱۳۸۸ در منطقه زعفرانیه تهران آغاز و در آبان همان سال به پایان رسید، شهرام کیور آن را تدوین و حمیدرضا صدری، موسیقی متن را ساخت. این مجموعه ابتدا قرار بود در ۵۰ قسمت روی آنتن برود که بعداً به ۷۰ قسمت افزایش یافت، سریال به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سه تهیه شد.
داستان این سریال درباره موجودات فضایی است که با تصور اینکه ساکنان زمین تهدیدی برای موجودات جهان هستند گروهی را روانه این سیاره میکنند تا با زمینیها، رفتار و فرهنگ آنها بیشتر آشنا شوند و به این ترتیب در مورد نابود کردن آنها در صورت لزوم تصمیم بگیرند. این گروه چهار نفره در هیبت انسانی در قالب یک زوج به نامهای بهرام (حسن معجونی) و ناهید (سحر دولتشاهی) یک دختر جوان ستاره (شقایق دهقان) و یک پسر جوان شهاب (نصرالله رادش) که در واقع رباتی انسان نما و قدیمیست به زمین فرستاده میشوند. آنها در خانه دو برادر به نامهای فرخ افروخته (حمید لولایی) و فرید افروخته (رامبد جوان) به عنوان مستأجر ساکن میشوند و تظاهر میکنند که از سوئد آمدهاند. فرید یک نویسنده است و مشکلات فراوانی دارد. او در ادامه متوجه میشود که آنها فضایی هستند. در هر قسمت این سریال در مورد یکی از عادات بد انسانها بحث میشود و در پایان آن داستان، بهرام گزارش خود را به کنفدراسیون راه شیری میفرستد…
مطلب مشابه: بیوگرافی رامبد جوان؛ ماجرای طلاق و ازدواج دوم رامبد جوان، عکس رامبد جوان با همسرانش
سیمرغ بلورین

سالها بازی درخشان در سینما برای سحر دولتشاهی جوایز بسیاری را به همراه داشت. نخستین جایزه در فیلم عصر یخبندان ممکن شد. عصر یخبندان فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مصطفی کیایی و تهیهکنندگی منصور لشکری قوچانی ساخته سال ۱۳۹۳ است. داستان این سریال درباره «منیره» (مهتاب کرامتی) و «بابک» (فرهاد اصلانی) زن و شوهری هستند که پس از ۱۲ سال زندگی مشترک و داشتن یک فرزند، روابطشان به سردی کشیده است. «منیره» که از وضعیت موجود ناراضی است، برای فرار از شرایط رو به مواد مخدر و رابطه با مردی به نام «فرید» (بهرام رادان) میآورد. در این وضعیت «بابک» نیز به زن خودش شک میکند و…
تکرار جوایز معتبر
تکرار این جوایز در فیلمهای چهارراه استانبول و عرق سرد (۱۳۹۶) ممکن شد. چهارراه استانبول فیلمی ایرانی به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی مصطفی کیایی است. نخستین نمایش این فیلم در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر بود و محصول سال ۱۳۹۶ است. نام قبلی این فیلم پلاسکو بود و با نگاهی متفاوت به حادثه آتشسوزی ساختمان پلاسکو در تهران میپردازد.
عرق سرد نیز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سهیل بیرقی و تهیهکنندگی مهدی داوری محصول سال ۱۳۹۶ است. موضوع این فیلم به یک اتفاق واقعی که قبلاً رخ داده شباهت دارد؛ یعنی ماجرای خروج از کشور نیلوفر اردلان. بازیگران فیلم، باران کوثری و نیلوفر اردلان گفتند که داستان فیلم ربطی به آن ماجرا ندارد. اما سهیل بیرقی بعداً در جشنوارۀ فیلم توکیو گفت که ایدۀ فیلم را از یک خبر گرفته است. یکی از نکات جالب توجه دربارهٔ این فیلم، حضور باران کوثری در نقش یک فوتبالیست است. کوثری برای بازی در این نقش بیش از ۲۰ کیلو وزن کم کردهاست.
زندگی شخصی و ازدواج

سحر دولتشاهی در ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ با رامبد جوان، بازیگر و کارگردان، ازدواج کرد. این دو از طریق همکاری در تئاتر و دوستان مشترک با یکدیگر آشنا شدند. ازدواج آنها پس از ۶ سال در سال ۱۳۹۳ با طلاق به پایان رسید. این جدایی در سکوت خبری انجام شد و هیچکدام از طرفین دلیل آن را علنی نکردند، زیرا معتقد بودند حریم خصوصیشان نباید رسانهای شود. سحر در مصاحبهای اشاره کرد که سال ۹۳ برایش سال رشد شخصی و حرفهای بوده و از این جدایی بهعنوان تجربهای مثبت یاد کرد.
رابطه با همایون شجریان

مطرح شد. این شایعات پس از حضور مشترک آنها در برخی مراسم هنری و انتشار تصاویری از جمله عکسی در ماشین همایون پس از درگذشت محمدرضا شجریان قوت گرفت. در سال ۱۴۰۲، همایون شجریان در مصاحبهای با عادل فردوسیپور رابطه عاشقانه خود با سحر را تأیید کرد. با این حال، هیچ بیانیه رسمی درباره ازدواج آنها منتشر نشده و سحر معمولاً حریم خصوصی خود را حفظ میکند. برخی منابع ادعا کردهاند که آنها ازدواج کردهاند، اما این موضوع بهطور قطعی تأیید نشده است.
حواشی رابطه با هادی حجازی فر

در سال ۱۴۰۴، شایعاتی درباره رابطه سحر دولتشاهی با هادی حجازیفر، بازیگر و کارگردان، در شبکههای اجتماعی مطرح شد، بهویژه به دلیل همکاری آنها در فیلمهایی مانند «عطابای» و «داریوش». با این حال، این شایعات نیز تأیید رسمی نشدهاند و صرفاً در حد گمانهزنی در فضای مجازی باقی ماندهاند.
سحر دولتشاهی بهطور کلی ترجیح میدهد زندگی شخصیاش را از رسانهها دور نگه دارد و اطلاعات محدودی درباره روابطش به اشتراک میگذارد. او در مصاحبهها بیشتر بر حرفه بازیگری و علایقش مانند تئاتر، موسیقی، و ورزش تمرکز میکند.
مطلب مشابه: بیوگرافی همایون شجریان و در مورد زندگی شخصی و هنری، ازدواج و آثار هنری
معیار انتخاب نقش
من معتقدم اندازه نقش نمی تواند بازیگر خوب را محدود کند. ولی خب کارنامه کاری من به گفته شما پر از نقش های مکمل است، پس بنابراین تا زمانی که تعداد نقش های اصلی ام به اندازه نقش های مکملی که بازی کرده ام، نشود نمی توانم درخصوص حرفی که می زنید، قضاوت درستی کنم؛ مثلا فیلم «ماراتن زمین» به کارگردانی کمال تبریزی که چهار سال پیش آن را بازی کردم، هنوز دیده نشده و اولین فیلمی که به عنوان نقش اصلی دیده شدم «مستانه» بود و امیدوارم فیلم «نیم رخ ها» به کارگردانی آقای ایرج کریمی که به تازگی در آن بازی کردم هم به خوبی دیده شود و نظرها را درخصوص آن بشنوم.
کم کم وقتی اندازه نقش های اصلی ام به اندازه نقش های مکملم شود، می توانم این قضاوت را داشته باشم که در کدام زمینه موفق ترم، ولی طبق همان حرفی که زدم اگر بازیگری کارش را بلد باشد از پس هر اندازه نقشی بر می آید.
بازیگری یا نویسندگی

بازیگری از بچگی برایم جذاب بود اما واقعیتش این است که من ادبیات نمایشی خوانده ام و هنوز هم بخشی از دغدغه ام نوشتن است. در دوران دانشجویی همان موقع که سر کلاس می نوشتم، از شاگردان خوب بودم یا وقتی ترجمه می کردم. خیلی غبطه می خورم اگر همچنان برای نوشتن وقت نگذارم. نوشتن همیشه پسِ ذهن من هست. نمی دانم باید زمانش برسد یا من زمانش را برسانم! هنوز هم فکر می کنم یکی از شغل های ایده آلم نویسندگی است.
الگوهای بازیگری
فیلم های زیادی می بینم و لحظات خوب بازی بازیگرها خیلی روی من تاثیر می گذارد اما این که بخواهم آدم خاصی را دنبال کنم، نه. خیلی درباره بازیگرهای مورد علاقه ام و برنامه های زندگی شان می خوانم. مثلا تازگی خواندم که خانم مریل استریپ وقت هایی که سر کار نیست، نمایشنامه هایی را انتخاب می کند و چیزی حدود شش تا هفت ساعت جلوی آینه تمرین می کند.
همیشه سوالم بوده که بازیگرها در زمان هایی که سر کار نیستند چطوری خودشان را آماده نگه می دارند، به نتایجی هم رسیده ام. با خواندن و یوگا کردن و چیزهایی مثل اینها سعی می کنم دسترسی به احساساتم را آسان تر کنم. چند وقتی است که بیشتر به این فکر می کنم که چه می شود که تو به یک نفر احساس سمپاتی پیدا کنی. فقط این نیست که او چقدر بازیگر خوبی است. سوای حواشی، بازیگرهایی هستند که به دل آدم ها راه پیدا می کنند.
از خودم راضیام

از خودم توقعاتی داشته ام که بر آورده نشده ولی از خودم است. مشکلی با کسی ندارم. مشکلی با این که فلان چیز شانس من نشد یا … ندارم، خیلی عجیب است اما بهترین اتفاق ها آنجایی می افتد که من تلاش زیادی برایش نکردهام. خودشان سراغم می آیند. روی هم رفته این بحث انتخاب شدن و انتخاب کردن توی این شغل هست دیگر، ولی من فک رمی کنم که خود کاراکتر آدم ها موثر است توی اتفاق ها و انتخاب ها.
به پوشش اهمیت میدهم
به برند نه. ولی به پوشش چرا اهمیت می دهم. من دوستانی دارم که در این زمینه به من کمک می کنند. به هر حال من بازیگر هستم و این مقوله ای است که باید به آن بها بدهم. این بدین معنی نیست که ظاهر آدم ها از باطن شان مهم تراست بلکه به نظر من هنر خوش پوش و خوش استایل بودن قابل احترام است و من به آن اهمیت می دهم.
مطلب مشابه: بیوگرافی نیلوفر شهیدی ؛ عکس های همسرش و در مورد زندگی شخصی و هنری
حقایق و دانستنی های جذاب درباره سحر دولتشاهی
سحر دولتشاهی، بازیگر برجسته ایرانی، با استعداد و فعالیتهای متنوعش در سینما، تئاتر، و تلویزیون شناخته میشود. در ادامه چند حقیقت و دانستنی جذاب درباره او آورده شده است:
تحصیلات متنوع:
سحر دولتشاهی متولد ۱۶ مهر ۱۳۵۸ در تهران است و در رشتههای ادبیات نمایشی و مترجمی زبان فرانسه تحصیل کرده است. او همچنین مدتی مهندسی شیمی خوانده، اما آن را نیمهکاره رها کرد.
شروع با تئاتر:
او فعالیت هنری خود را از اواخر دهه ۷۰ با تئاترهای دانشجویی آغاز کرد و اولین کار حرفهایاش در تئاتر «نیمروز خواب آلود» (۱۳۸۰) بود. تئاتر نقش مهمی در معرفی او به سینما و آشناییاش با رامبد جوان داشت.
علاقه به نویسندگی:
دولتشاهی بارها گفته که نوشتن یکی از دغدغههای اصلیاش است و نویسندگی را شغلی ایدهآل میداند. او در دوران دانشجویی در نوشتن و ترجمه از شاگردان ممتاز بود.
جوایز معتبر:
او دو بار برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شده است: برای فیلمهای «عصر یخبندان» (۱۳۹۳) و «چهارراه استانبول» و «عرق سرد» (۱۳۹۶). همچنین برای بازی در سریال «قورباغه» نامزد بهترین بازیگر زن درام جشن حافظ شد.
فعالیتهای اجتماعی:
سحر دولتشاهی بهعنوان سفیر آگاهیبخشی درباره دیابت با انجمن دیابت ایران همکاری کرده و در پویش «ارمغان» برای آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد فعالیت داشته است. او همچنین متنی در حمایت از منع خشونت علیه زنان منتشر کرده است.
فوبیای شلوغی:
با وجود شهرت، او از حضور در جمعیت زیاد خوشش نمیآید و به گفته خودش دچار «فوبیای شلوغی» است.
عشق به موسیقی و فیلم:
دولتشاهی عاشق موسیقی است و اوقات فراغتش را با گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم میگذراند. او همچنین به ترجمه متون نیز علاقه دارد.
نقشهای بهیادماندنی:
بازی او در سریال «میخواهم زنده بمانم» در نقش «هما حقی» بسیار مورد توجه قرار گرفت، جایی که توانست شخصیتی با ویژگیهای عشق و اراده را بهخوبی به تصویر بکشد. همچنین نقش او در سریال «مسافران» ساخته رامبد جوان به شهرتش کمک زیادی کرد.
خانواده قاجاری:
خانواده دولتشاهی از نوادگان خاندان قاجاری دولتشاهی هستند. مادرش، فرشته عدل، نایب رئیس سابق فدراسیون شنا و عضو هیئت علمی دانشگاه بود، و پدرش مهندس مکانیک و فعال در تورهای دوچرخهسواری است.
حضور در مستندها:
او در مستند «یادداشتهای شهر شلوغ» درباره جامعه شهری تهران و مستند «ابراهیم در آتش» بهعنوان راوی حضور داشته است.
گویندگی کتاب صوتی:
علاوه بر بازیگری، دولتشاهی در گویندگی کتاب صوتی نیز فعالیت کرده و روایت کتاب «بانو گوزن» را بر عهده داشته است.
زندگی شخصی پرحاشیه:
سحر دولتشاهی در سال ۱۳۸۷ با رامبد جوان ازدواج کرد، اما این ازدواج در سال ۱۳۹۳ به جدایی انجامید. همچنین رابطه عاشقانه او با همایون شجریان در سال ۱۴۰۲ توسط شجریان تأیید شد.
این دانستنیها تنها بخشی از زندگی و حرفه پربار سحر دولتشاهی را نشان میدهند. او با ترکیب استعداد، تلاش، و تعهد به مسائل اجتماعی، جایگاه ویژهای در هنر و فرهنگ ایران دارد.
مطلب مشابه: بیوگرافی مینا ساداتی و همسرش + عکس های دو نفره و اطلاعات زندگی شخصی و هنری
تاثیر و اهمیت سحر دولتشاهی

سحر دولتشاهی بهعنوان یکی از برجستهترین بازیگران زن ایرانی، تأثیر و اهمیتی قابلتوجه در عرصه هنر، فرهنگ، و جامعه ایران داشته است. این تأثیر را میتوان از چند جنبه بررسی کرد:
1. تأثیر در هنر و سینما
تنوع نقشها و بازیگری قدرتمند: دولتشاهی با ایفای نقشهای متنوع در ژانرهای مختلف (از درامهای اجتماعی مانند «عصر یخبندان» و «عرق سرد» تا سریالهای عاشقانه مانند «میخواهم زنده بمانم»)، توانایی خود را در به تصویر کشیدن شخصیتهای پیچیده و چندلایه نشان داده است. این تنوع او را به یکی از بازیگران محبوب و قابلاعتماد برای کارگردانان تبدیل کرده است.
ارتقای کیفیت آثار نمایشی: حضور او در پروژههای باکیفیت، چه در سینما و چه در پلتفرمهای آنلاین، به بهبود استانداردهای بازیگری و تولید محتوا در ایران کمک کرده است. سریالهایی مانند «قورباغه» و «میخواهم زنده بمانم» با استقبال گسترده مخاطبان، نشاندهنده تأثیر او در جذب مخاطب به آثار غیرتلویزیونی است.
الهامبخش برای نسل جدید بازیگران: سبک بازیگری طبیعی و تأثیرگذار او، همراه با انتخاب نقشهای چالشبرانگیز، الگویی برای بازیگران جوانتر است که به دنبال خلق شخصیتهای باورپذیر هستند.
2. تأثیر در تئاتر
ریشههای تئاتری: دولتشاهی فعالیت خود را از تئاتر آغاز کرد و همچنان به این حوزه وفادار مانده است. حضور او در نمایشهایی مانند «خشکسالی و دروغ» (کارگردانی محمد یعقوبی) نشاندهنده تعهدش به تئاتر بهعنوان ریشه هنر بازیگری است. این حضور به تقویت جایگاه تئاتر در ایران کمک کرده و پلی بین تئاتر و سینما ایجاد کرده است.
حمایت از تئاتر مستقل: او با همکاری با گروههای تئاتری مستقل، به ترویج آثار خلاقانه و غیرتجاری کمک کرده و به دیده شدن استعدادهای جوان در این حوزه یاری رسانده است.
3. تأثیر اجتماعی و فرهنگی
فعالیتهای خیرخواهانه و اجتماعی: دولتشاهی بهعنوان سفیر آگاهیبخشی درباره دیابت و حامی پویشهایی مانند «ارمغان» برای آزادی زنان زندانی، نقش مهمی در جلب توجه به مسائل اجتماعی ایفا کرده است. حمایت او از منع خشونت علیه زنان نیز نشاندهنده تعهدش به حقوق زنان و عدالت اجتماعی است.
نقش در بازنمایی زنان در رسانه: بسیاری از نقشهای او، مانند «هما حقی» در «میخواهم زنده بمانم» یا نقشهایش در «عرق سرد» و «چهارراه استانبول»، زنانی مستقل، قوی، و چندبعدی را به تصویر کشیدهاند. این بازنمایی به تغییر کلیشههای جنسیتی در سینمای ایران کمک کرده و تصویری مدرن و واقعیتر از زنان ایرانی ارائه داده است.
محبوبیت و نفوذ فرهنگی: با حضور در سریالهای پرمخاطب و شبکههای اجتماعی، دولتشاهی به یک چهره فرهنگی تأثیرگذار تبدیل شده که میتواند روی سلیقه و دیدگاه مخاطبان اثر بگذارد.
4. تأثیر در صنعت سرگرمی دیجیتال
پیشرو در پلتفرمهای آنلاین: موفقیت سریالهای او در پلتفرمهای نمایش خانگی مانند فیلیمو و نماوا، به رشد این صنعت در ایران کمک کرده است. نقشآفرینی او در آثاری که مستقیماً برای مخاطبان دیجیتال ساخته شدهاند، نشاندهنده درک او از تحولات صنعت سرگرمی و تطبیق با نیازهای مخاطبان مدرن است.
جذب مخاطب بینالمللی: برخی از آثار او، مانند «قورباغه»، به دلیل پخش در پلتفرمهای جهانی، به معرفی سینمای ایران به مخاطبان غیرایرانی کمک کرده و جایگاه او را بهعنوان یک بازیگر بینالمللی تقویت کرده است.
5. اهمیت بهعنوان یک شخصیت عمومی
سادگی و اصالت: دولتشاهی با وجود شهرت، زندگی نسبتاً سادهای دارد و از حاشیهسازی پرهیز میکند. این ویژگی او را به یک چهره قابلاعتماد و محبوب در میان طرفداران تبدیل کرده است.
تأثیر در شبکههای اجتماعی: او در اینستاگرام دنبالکنندگان زیادی دارد و از این پلتفرم برای اطلاعرسانی درباره پروژههایش و حمایت از مسائل اجتماعی استفاده میکند، که نشاندهنده تأثیرگذاری او در فضای مجازی است.
سخن پایانی
سحر دولتشاهی با ترکیبی از استعداد هنری، انتخابهای هوشمندانه در پروژهها، و تعهد به مسائل اجتماعی، به یکی از مهمترین چهرههای فرهنگی ایران تبدیل شده است. او نهتنها استانداردهای بازیگری را در سینما و تئاتر ارتقا داده، بلکه با نقشهای تأثیرگذار و فعالیتهای خیرخواهانهاش، به بهبود تصویر زنان و مسائل اجتماعی در جامعه ایران کمک کرده است. اهمیت او در این است که توانسته پلی بین هنر، فرهنگ، و مسئولیت اجتماعی ایجاد کند و بهعنوان یک الگوی چندوجهی برای نسلهای جدید شناخته شود.
مطلب مشابه: بیوگرافی آزیتا ترکاشوند ؛ عکس های او و همسرش و اطلاعات زندگی شخصی و معرفی آثار