اینفلوئنسر کیست و چه تفاوتی با بلاگر دارد؟ (لیست معروف ترین آنها)

اینفلوئنسر در بین کاربران شبکه های اجتماعی معانی مختلفی دارد. در واقع اینفلوئنسرها افرادی هستند که دوست دارند مورد توجه بیشتری قرار بگیرند و برای رسیدن به این امر تلاش می کنند. آن ها از طرح های مختلفی استفاده می کنند تا به هدف خود برسند. کل درآمد برخی از آن ها از این طریق حاصل می شود. بسیاری از افراد فکر می کنند که بلاگر و اینفلوئنسر یک معنی دارند در صورتی که این چنین نمی باشد و دارای تفاوت های با هم هستند. ما در این مقاله بیان خواهیم کرد که شغل اینفلوئنسر چیست؟ و تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر را هم خواهیم گفت. همچنین برخی از اینفلوئنسرهای معروف ایرانی را هم برای شما معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

شغل اینفلوئنسر چیست؟

واژه اینفلوئنسر در لغت به معنای تأثیر گذار است. این معنای لغوی آن است اما در واقع در شبکه های اجتماعی به افرادی گفته می شود که شناخته شده هستند. ما در دنیای بازیگری سلبریتی هایی داریم که شناخته شده هستند. در واقع می توان گفت که اینفلوئنسرها در واقع همان سلبریتی های شبکه های اجتماعی هستند. البته آنها در خارج از شبکه های اجتماعی ممکن است زندگی کاملاً عادی داشته باشند و به مانند سلبریتی ها شناخته شده نباشند.

حتماً تا کنون برخی از اصطلاحات را در بین مردم شنیده اید. یکی از مهمترین آن ها اصطلاح شاخ است. به طور معمول در میان مردم عادی از واژه شاخ به جای اینفلوئنسر استفاده می شود. در برخی از شبکه های اجتماعی خاص از واژه های دیگری هم به جای این اصطلاح استفاده می شود. به عنوان مثال در شبکه اجتماعی اینستاگرام از اصطلاح اینستافیمس استفاده می شود.

اینفلوئنسر

بلاگر و اینفلوئنسر چه کسانی هستند؟

همان گونه که می دانید تعداد بسیار زیادی از افراد جامعه در شبکه های اجتماعی فعال هستند. به طور میانگین می توان گفت که حدود سه میلیارد کاربر فعال در شبکه های اجتماعی مختلف حضور دارند. به همین دلیل این که بفهمیم چه کسی بلاگر است و چه کسی اینفلوئنسر، کمی سخت به نظر می رسد.

امروزه اصطلاحات اینفلوئنسر و بلاگر را از دهان بسیاری از مردم می شنویم. آیا این دو اصطلاح یکی هستند و یا باهم تفاوت هایی دارند؟

اینفلوئنسر

بلاگر کیست؟

بلاگر ها افرادی هستند که اقدام به راه اندازی یک وبلاگ می کنند. بعد از راه اندازی، آن ها این وبلاگ یا اکانت خود را مدیریت می کنند و محتواهای مختلفی در وبلاگ ها و اکانت های خود قرار می دهند. به طور کلی می توان گفت که بلاگر ها افرادی هستند که در مورد یک موضوع یا مطلب خاص در برخی از بستر ها به مانند وبلاگ ها، سایت ها و یا حتی اینستاگرام مطالبی را تولید می کنند و در آن جا قرار می دهند.

این افراد معمولاً محتوا های تولید شده توسط خود را با دیگران به اشتراک می گذارند و از این کار لذت می برند. به طور کلی می توان گفت که آن ها این کار را بیشتر برای سرگرمی خود انجام می دهند. البته باید بدانید که تولید محتوا و مطلب نویسی توسط این بلاگر ها هم کار راحتی نیست زیرا آن ها طبق اصول استاندارد باید محتواهای خود را تولید کنند. آن ها برای تولید محتوا و نوشتن مطلب نیاز به زمان و یا مکان خاصی ندارند و می توانند در هر زمان و هر مکانی محتواهای خود را ایجاد کنند و در وبلاگ و یا شبکه اجتماعی خود قرار دهند.

امروزه بازار شبکه های اجتماعی بسیار داغ شده است به همین دلیل فعالیت ها در آن هم بیشتر شده است. به همین دلیل بلاگرها ازاین موضوع استفاده کرده اند و در کنار ایجاد یک سرگرمی برای خود سعی می کنند تا درآمد خوبی هم داشته باشند. یک بلاگر می تواند محتواهایی برای سرگرمی تولید کند و یا چیزی را آموزش دهد. به هر حال بلاگر به فردی گفته می شود که در مورد آن چه که تخصص دارد مطلب می‌ نویسد و آن را در وبلاگ خود و یا شبکه های اجتماعی انتشار می دهد.

اینفلوئنسر

اینفلوئنسر کیست؟

همان گونه که در بالاتر هم گفتیم اینفلوئنسر به معنای تأثیر گذار است. در واقع آن ها قادر هستند که ذهن افراد را به سمت آن چیزی که می خواهند هدایت کنند. این موضوع به آن دلیل است که آن ها قادر هستند تا تأثیر گذاری قوی روی افراد جامعه داشته باشند.

اینفلوئنسرها افرادی هستند که توانسته اند در شبکه های اجتماعی فالوورهای بسیار زیادی را به دست بیاورند. آن ها به دلیل داشتن مهارت های مختلف توانسته اند بر روی ذهن افراد و طرفداران خود اثر بگذارند و بر روی تصمیمات آن ها اثر گذار باشند. در واقع می توان گفت که این افراد نوعی مارکتینگ را در شبکه های اجتماعی ایجاد می کنند که به آن اینفلوئنسر مارکتینگ هم گفته می شود.

بسیرای از اینفلوئنسرها کار دیجیتال مارکتینگ را دنبال می کنند. این افراد اقدام به تبلیغ محصولات و کار خود در شبکه اجتماعی مورد نظر می کنند. از آن جایی که حرف آن ها بر روی تصمیمات سایر افراد اثر گذار است موجب فروش بیشتر آن ها می شود. در واقع آن ها با اثر گذاری بر روی تصمیمات دیگران موجبات فروش بیشتر را برای خود فراهم می کنند.

اینفلوئنسر

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر چیست؟

ما در بالا به معرفی این دو اصطلاح پرداختیم. اما شاید سؤال اصلی شما این باشد که در واقع تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر در چیست؟

در زیر به برخی از تفاوت های این دو شخص اشاره می کنیم:

انگیزه آن ها در به اشتراک گذاشتن محتوا

این دو فرد و شخصیت از لحاظ انگیزه با هم تفاوت هایی دارند. در واقع می توان گفت که انگیزه آن ها در به اشتراک گذاشتن محتواها از عمده ترین تفاوت های آن ها می باشد. بلاگر معمولاً انگیزه دارد تا محتوا و تخصص خودش را با دیگران به اشتراک بگذارد. اینفلوئنسر انگیزه دارد تا از اشتراک گذاری محتواهای خود لایک و فالوورهای بیشتری را به دست بیاورد. هدف آن ها تنها به دست آوردن پاداش و سود است.

تفاوت در نوع تعهد

در واقع می توان گفت که اینفلوئنسر و بلاگر ها از نظر نوع تعهد هایی که دارند هم با هم تفاوت دارند. اینفلوئنسر معمولاً باید محتواهای جذاب و با کیفیتی را درج نماید. برای این کار می توانند از سایر افراد متخصص هم کمک بگیرد. همچنین آن ها می توانند با ارائه تخفیف هایی برای یک محصول اعتماد فالوورهای خود را بالاتر ببرند و نشان دهند که می توانید به آنها اعتماد کنید. اما بلاگر ها معمولاً تعهد دارند تا محتواهایی را درج کنند که در آن حیطه توانایی دارند. آن ها نمی توانند بر اساس علاقه شخصی خود این کار را انجام دهند.

نوع برقراری تعامل

نوع برقراری تعامل این دو شخص هم با هم تفاوت هایی دارد. به طور کلی در بسیاری از اوقات اینفلوئنسر ها قادر هستند تا با راحتی بیشتری با مخاطبان ارتباط برقرار کنند و آن ها را متقاعد کنند.

اینفلوئنسر

اینفلوئنسر های معروف ایرانی کدامند؟

در کشور ما هم به مانند سراسر دنیا اینفلوئنسر هایی وجود دارند. اما برخی از این افراد دارا معروفیت بیشتری هستند. در ادامه تعدادی از اینفلوئنسر های معروف ایرانی را به شما معرفی خواهیم کرد:

  • اولین اینفلوئنسرهای معروف، سرنا امینی و محمد امین کریم پور هستند. این افراد در حوزه سرگرمی و طنز فعالیت می کنند و تا کنون توانسته اند است میلیون ها فالوور در شبکه های اجتماعی برای خود دست و پا کنند. البته افرادی دیگری هم هستند که در این زمینه با آن ها رقابت می کنند. به عنوان مثال میلاد قاسمی خواه و عرفان علیرضایی از افراد دیگری هستند که با آن ها در رقابت هستند.
  • آرات حسینی از دیگر اینفلوئنسرهای معروف در اینستاگرام است. این فرد در حوزه کودک فعالیت می کند و دارای توانایی های خارق العاده ای است. این فرد حتی در سطح جهانی هم تأثیر گذاری های قابل توجهی داشته است.
  • صدف بیوتی با داشتن فالوورهای زیاد به آموزش خودآرایی می دهد. این فرد جز اولین اینفلوئنسرها بوده است که با برند های ایرانی و خارجی بسیار زیادی همکاری می کند. البته افراد دیگری هم هستند که در این زمینه با ایشان رقابت می کنند. به عنوان مثال یکی از این افراد الناز گلرخ است.
  • افرادی به مانند نواب ابراهیمی، اشرف سلطانی، آذر ماهی صفت و … از جمله اینفلوئنسرهایی هستند که در حوزه آشپزی فعالیت می کنند.
  • اینفلوئنسر امیر جابری، میلاد تیستر و … از معروف ترین اینفلوئنسرهایی هستند که در حوزه معرفی رستوران ها فعالیت می کنند و به نوعی تیستر هستند.
  • نهال سلطانی، پارمیدا ممقانی، حمید فدایی و … هم از معروف‌ ترین اینفلوئنسرهای مد و فشن هستند.
  • خانم نگین عابدی، شبنم شاهرخی، آیدا پوریا نسب و … از جمله معروف‌ ترین افرای هستند که در حوزه سبک زندگی در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند.
  • آقای شاهین صمد پور، نرگس کلباسی و فرانک تمنا از جمله مهم‌ ترین شخصیت هایی هستند که در حوزه خیریه و مسئولیت های اجتماعی فعالیت دارند.
  • البته افراد معروف دیگری هستند که در حوزه های مختلفی همچون بازی و تکنولوژی، کارهای هنری، دکوراسیون و … فعالیت می کنند.

نتیجه گیری

اینفلوئنسر ها افرادی هستند که دارای تأثیر گذاری بسیار زیادی هستند. آن ها دارای شهرت زیادی هستند به همین علت می توانند تأثیر گذاری بالایی هم داشته باشند. اگر شما هم به دنبال این هستید که بدانید شغل اینفلوئنسر چیست به شما پیشنهاد می کنیم که ابتدا مقاله بالا را مطالعه کنید زیرا می تواند به شما کمک زیادی کند تا با تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر و حوزه های کاری آن ها آشنا شوید.

مطالب مشابه را ببینید!

زندگی در فرانسه چگونه است؟ مزایا+معایب عادات روزانه مفید برای زندگی بهتر؛ 7 کار موثر برای داشتن زندگی خوب افزایش انگیزه شغلی؛ 17 روش برای بالا بردن انگیزه برای کار کردن موسسه مهاجرتی چیست؟ نکاتی در مورد وظایف و مسئولیت های موسسات مهاجرتی متن نامه گواهی اشتغال به کار به فارسی و انگلیسی + 5 نمونه فارسی و انگلیسی نامه نکات کلیدی در بهبود مهارت مکالمه زبان انگلیسی راهنمای انتخاب بهترین گل برای هدیه به آقایان در مناسبت‌ها زبان بدن در فروش؛ تکنیک های استفاده از زبان بدن برای فروش بهتر و جذب مشتری همه چیز درباره کلاس خصوصی آیلتس آداب و رسوم شب یلدا در ایران و تاریخچه شب چله در شهرهای مختلف