مراحل راه اندازی قالیشویی

برای راه اندازی یک قالیشویی نیازمند یک سری پیش نیاز ها و مراحل هستیم که بتوان شروع به کار کرد. این مراحل برای براورد هزینه ها و داشتن پیش زمینه ی ذهنی و هر گونه امادگی برای راه اندازی یک قالیشویی کمک کننده است.

تجهیزات قالیشویی

تعیین زمین برای احداث قالیشویی

قبل از هر گونه اقدام برای راه اندازی یک قالیشویی باید زمین آن را تعیین کنید. در انتخاب مکان قالیشویی باید به قوانین شهری منطقه ی مورد نظر، نحوه ی تامین آب مورد نیاز، سیستم دفع فاضلاب، مسائل زیست محیطی، آلودگی صوتی قالیشویی و… اشراف کامل داشته باشید. حداقل مکان مورد نیاز برای احداث یک قالیشویی 300 متر مربع و زیر بنای مسقفدر حدود 200 متر مربع باید باشد.

گرفتن مجوز های لازم برای احداث

یکی از مهم ترین مراحل های راه اندازی قالیشویی، گرفتن مجوز های مربوطه است، که میتوانید این مجوز ها را از سایت سازمان صنعت و معدن و تجارت دریافت کنید. لازمه ی این مجوز تاییدیه شهرداری ،سازمان محیط زیست هر استان یا بخشداری یا فرمانداری یا دهداری است.

گرفتن بیمه ی قالیشویی

یکی از چالش های مهم و اساسی احداث قالیشویی گرفتن بیمه ی قالیشویی است . بهتر است حتما در حین احداث بیمه ی قالیشویی را هم دریافت کنید تا در صورت هر گونه رخداد و اتفاق ناگهانی دچار مکل نشوید.

تعیین نوع قالیشویی

ما 3 نوع قالیشویی داریم که شما میتوانید بر اساس بودجه ، منطقه ساکن ، مجوز و… در یکی از این سه نوع شروع به فعالیت کنید. قالیشویی سنتی که 90 درصد قالیشویی های فعال در ایران سنتی هستند. قالیشویی نیمه اتوماتیک در راه اندازی قالیشویی نیمه اتوماتیک به علت کمبود فضا از خشک کن های لوله ای استفاده میشود ، که در زمان کمتری فرش به دست مشتری میرسد. قالیشویی تمام توماتیک که تفاوت بسیار زیادی به قالیشویی سنتی دارد و سلامت فرش را حفظ میکند بسیار اصولی تر است و به تحویل سریع فرش به مشتری بسیار تاثیر گذارتر است.

هزینه ی راه اندازی قالیشویی

برای راه اندازی هر یک از سبک های قالیشویی نیاز به سرمایه های متفاوتی هستیم که باید قبل از راه اندازی کردن قالیشویی از آن با خبر باشیم البته که قالیشویی های شهر های کوچک با دستگاه های نه چندان پیشرفته و ساده که نهایتا 400 الی 500 متر مربع فضا نیاز دارند با قالیشویی های پیشرفته تر متفاوت هستند.

پس ما در پایه هزینه های یکسانی داریم مانند:

  • دستگاه های قالیشویی
  • دستگاه های خشک کن فرش
  • دستگاه های خاک گیر فرش
  • تجهیزات نظافتی
  • دستگاه نازل آب

که از ملزومات اساسی هر قالیشویی است.

از هزینه هایی که نباید به هیچ عنوان از قلم بیوفتد هزینه ی انرژی است، بدیهی است که دستگاه های قالیشویی به برق نیاز دارد، اما شما میتوانید با تهیه دستگاه های کم مصرف به در این مورد تا حد توان صرفه جویی کنید.

از دیگر هزینه هایی رایج در قالیشویی میتوان به هزینه ی استخدام پرسنل و کارگران اشاره کرد. پس باید قبل از هرگونه اقدامی ظرفیت شهر و مکان مورد نظر خود را مورد بررسی قرار بدهید. برای مثال تاسیس قالیشویی در شهر های کوچک و زیر 50 هزار نفر ساکن مقرون به صرفه نیست.

هزینه دستگاه های قالیشویی

از دیگر ملزومات یک قالیشویی میتوان به دستگاه قالیشویی اشاره کرد ، این دستگاه ها دو نوع هستند که یکی قابل حمل است و دیگری غیرقابل حمل است. دستگاه های قابل حمل در جاهایی که غیر قابل دسترس است استفاده میشود ،که هزینه ی هر کدام از این دستگاه ها متفاوت است. دستگاه های قابل حمل به دلیل کوچک بودن و فضای کمی که اشغال می کنند هزینه کمتری نسبت به دستگاه های غیر قابل حمل دارند. اما دستگاه های غیرقابل حمل با کیفیت بالاتری شستشوی فرش ها را انجام می دهند و به همین دلیل قیمتی بالاتر دارند.

قیمت تجهیزات قالیشویی مدرن

تجهیزات اصل و اساس داشتن یک قالیشویی خوب است. این تجهیزات دارای رنج قیمتی متفاوتی هستند. باید به این موضوع نیز اشاره کرد که قیمت هر دستگاهی با میزان کارایی آن نیز رابطه ی مستقیم دارد. پس در نهایت این شما هستید که تایین کننده هستید. باید گفت رنج قیمتی دستگاه ها از 100 میلیون تومان شروع میشود و تا بالای 1 میلیارد تومان نیز ادامه دارد. پس بهتر است قبل از هر خریدی به خوبی در مورد دستگاه ها اطلاعات داشته باشید.

دستگاه فرش شویی

وام احداث قالیشویی

برای گرفتن وام احداث قالیشویی به صورت های مختلف نیاز به طی کردن مراحل زیر داریم:

1.اخذ مجوز: برای گرفتن وام ابتدا باید جواز تاسیس کارخانه یا واحد تولیدی اخذ شود. البته اگر واحد تولیدی، طرح توجیهی مناسبی داشته باشد و براساس الویت های استان باشد، میتوان ایتدا برای اخذ جواز اقدام کرد و وام را دریافت کرد.

2.خرید زمین: این مرحله را میتوان حتی قبل از مرحله ی اخذ جواز انجام داد، شما میتوانید قبل از راه اندازی قالیشویی خود با اخذ وام بلند مدت از وزارت صمت، با بهره کم، زمین کارخانه ی خود را در شهرک صنعتی خریداری کنید.

3. اخذ وام: وام های متفاوتی از طرف وزارت صمت و بانک ها صادر میشود. که اعطای وام برا اساس الویت های هر استان صورت میگیرد معمولا الویت با بنگاه هایی است که مشکل نقدینگی دارند و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توانایی مدیریت بازار، مشکلی که مانع راه اندازی یا افزایش تولید باشند، ندارند.

البته که باید به این موضوع دقت داشته باشید که داشتن طرح توجیهی خوب شما را در الویت قرار میدهد اما طرح توجیهی خوب داشتن کار آسانی نیست. پس باید قبل از راه اندازی تمام این موارد را مد نظر داشته باشید و بهترین طرح توجیهی را برای گرفتن وام ارائه کنید.

وسائل مورد نیاز برای راه اندازی قالیشویی

دستگاه قالیشویی شامل برس های تک موتوره و دو موتوره، برس سیلندری، دستگاه شلاق زنی، دستگاه آبگیر لوله ای فرش، خشک کن دیگی، خشک کن غلتکی، دستگاه خاک گیر فرش، خاک گیر ضربه ای، دستگاه قالیشویی اتوماتیک میزی، دستگاه قالیشویی ریلی، گرمخانه گازی، دستگاه تصفیه آب هستند.

باید توجه کنید کیفیت این دستگاه ها از هر چیزی مهم تر است پس شما باید قبل از تهیه این دستگاه ها از کیفیت بالای این دستگاه ها و وسائل مطمعن باشید.

دستگاه قالیشویی دستی

درآمد قالیشویی

راه اندازی و درامد از قالیشویی هم مانند هر کار دیگر در شروع کار امکان دارد سختی هایی داشته باشد اما باید به این موضوع دقت کرد که با توجه کوچک شدن خانه ها و صرفه جویی در آب که الان هر خانواده ای به آن دچار است مردم دیگر فرش هایشان را در خانه نمیشویند و این اتفاق به ندرت دیده میشود. پس میتوان گفت یکی از مشاغل پر درآمد حال حاضر و آینده قالیشویی است که شما میتوانید روی احداث یک قالیشویی حساب کنید.

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه را ببینید!

از بین بردن لک صورت با ۷ روش خانگی شگفت‌انگیز + درمان‌های تخصصی کتک زدن بچه دوم توسط بچه اول، بررسی علت + ۶ راهکار برای حل دعوا بهترین شهرهای روسیه برای سفر در تابستان ۱۴۰۴؛ چرا فقط مسکو و سن‌پترزبورگ کافی‌اند؟ بهترین كتاب براي يادگيري زبان انگليسي به پیشنهاد فروشگاه برته معرفی انواع رژ لب و تفاوت آنها چطور بلیط قطار مشهد بخریم؟ راهنمای جامع خرید آنلاین بلیط قطار به مشهد مزایای خرید و سفر با بلیط قطار رجا چیست؟ شکوه عمارت رویال پلاس تبریز ۵ کرم ضدآفتاب ایرانی با پوشش رنگی عالی برای استفاده روزانه در تابستان ۱۴۰۴ نگهداری از سالمند شبانه‌روزی در منزل تهران؛ ارتقاء کیفیت زندگی