بازسازی سینه بعد از سرطان سینه در راز جراحی

بازسازی سینه بعد از سرطان سینه

اگر به دلیل ابتلا به سرطان سینه، جراحی ماستکتومی انجام داده اید، می توانید جراحی بازسازی سینه بعد از سرطان سینه را برای بازیابی سینه از دست رفته خود در طول جراحی، انتخاب کنید. شما می توانید تقارن و تعادل بین دو سینه را با جایگزین کردن پوست، بافت سینه ها و نوک سینه برداشته شده، مجدداً بازیابی نمایید.

دامنه ترمیم مورد نیاز در مستکتومی به پهنا، اندازه، و موقعیت تومور برداشته شده بستگی دارد.

آیا بازسازی سینه بعد از سرطان سینه برای من گزینه مناسبی است؟

ایده زندگی بدون یک سینه، یا بدون بخشی از سینه آسیب دیده، برای زنان اصلاً ایده جالب و دوست داشتنی نیست. جراحی بازسازی سینه بعد از سرطان سینه، یک تصمیم کاملاً شخصی است و تصمیم گیری درباره آن با توجه به بازیابی زیبایی و برگرداندن سینه ها به شکل استاندارد، چندان دشوار نمی باشد.

بازسازی سینه بعد از سرطان سینه در راز جراحی

آیا بازسازی سینه ها بعد از سرطان سینه، یک جراحی زیبایی محسوب می شود؟

بازیابی سینه ها بعد از سرطان سینه، یک جراحی زیبایی محسوب نمی شود. در واقع یک جراحی ترمیمی است، چون بخشی از درمان یک بیماری محسوب شده و طبق قانون باید توسط شرکت های بیمه، هزینه های آن پوشش داده شود.

بهترین زمان برای جراحی ترمیمی سینه

زمان بندی به انتظار شما از فرایند، وضعیت پزشکی شما، و درمان سرطان سینه وابسته است. شما می توانید این جراحی را در حین عمل جراحی برای برداشتن سینه سرطانی شده، انجام دهید یا می توانید آن را به ماه های بعد یا سال های بعد از ماستکتومی موکول کنید.

اگر شیمی درمانی یا پرتو درمانی را آغاز کرده اید، ترمیم سینه ها اغلب تا زمان اتمام درمان های شیمی درمانی و پرتو درمانی، به تعویق می افتد.

گزینه های ترمیم متفاوت

قبل از تصمیم گیری برای قرار گرفتن تحت جراحی بازسازی سینه ها بعد از سرطان سینه ، باید درباره نیاز ها و توقعات تان، وضعیت و موقعیت پزشکی شما، و جراحی های قبلی که انجام داده اید، بحث شود.

پروتز سینه فرایندی است که در آن کشیده پوست با یک اکسپندر بافت انجام می شود. این اکسپندر در داخل بدن شما قرار داده می شود و سپس در هفته های بعدی، پس از باز شدن فضای کافی برای قرار دادن پروتز سینه، پروتز از جنس ایمپلنت سالین یا سیلیکون، در محل قرار داده می شود.

اکسپندر بافت با حجم مشخصی از سالین یا محلول آب و نمک پر می شود. این کار معمولاً هفته ای یک بار در طول چند جلسه انجام می پذیرد. ممکن است در طول این مدت اندکی درد را تجربه کنید، ولی نهایتاً نتیجه نهایی آنچنان چشمگیر است که به نظر بسیاری از زنان تحت درمان، کنار آمدن با این درد موقتی، ارزشش را دارد.

نکته ای که باید در اینجا مورد اشاره قرار گیرد، این است که گاهی ایمپلنت ها دچار ترکیدگی می شوند و به همراه آن، بیمار ممکن است درد یا عفونت را تجربه کند. در این شرایط، پروتز سینه باید با فرایند جراحی، بیرون آورده شده یا تعویض شود.

فرایند فلپ بافت، گزینه دیگری است که در آن بافت از نواحی دیگر بدن مثل شکم یا کمر یا گاهی اوقات از ران ها یا باسن برای خلق سینه بازسازی شده مورد استفاده قرار می گیرد.

گرفتن بافت از بافت شکم، فلپ TRAM نامیده می شود. گرفتن بافت از کمر برای بازسازی سینه، فلپ لاتیسیموس دورسی نامیده می شود.

گاهی بازسازی نوک سینه نیز در فرایند بازسازی سینه بعد از سرطان سینه انجام می شود. معمولاً نوک و هاله سینه ( ناحیه تیره رنگ اطراف نوک سینه ) در طول ماستکتومی برداشته می شود تا احتمال بازگشت سرطان کاهش یابد.

بازسازی نوک سینه معمولاً یک فرایند سرپایی می باشد که با بی حسی موضعی انجام می شود و می توان آن را بعد از بازسازی سینه انجام داد. این کار به بافت جدید فرصت می دهد تا بهبود یافته و در موقعیت جدید خود، تثبیت شود. پزشک می تواند در زمان بازسازی سینه ها، تغییرات جزئی در اندازه و موقعیت سینه ها نیز ایجاد کند.

جراحی بازسازی سینه بعد از سرطان سینه چقدر طول می کشد؟

آماده شدن برای پروسیجر، تحت بیهوشی، دو ساعت طول می کشد. به طور کلی، جراحی بازسازی سینه بعد از سرطان سینه در یک دامنه بین 1 الی 6 ساعته متغیر است.

بعد از جراحی، بیمار 2 الی3 ساعت را در ریکاوری سپری کرده و سپس به بخش انتقال داده می شود.

ریکاوری بعد از جراحی بازسازی سینه

در چند روز اول بعد از جراحی، اندکی درد را تجربه خواهید کرد. در صورت لزوم می توانید از داروهای مسکن استفاده کنید.

در سراسر مدت اقامت در بیمارستان، پرسنل به دقت وضعیت شما را تحت کنترل قرار می دهند.

بلافاصله بعد از جراحی، از شما خواسته می شود تا بازوهایتان را حرکت دهید، ولی نباید این حرکت دادن به گونه ای باشد که فشاری به بدن تان وارد شود. باید از فعالیت هایی از قبیل فعالیت های کششی، اجتناب کنید. پرستار به شما کمک می کند تا از جا بلند شوید. روز بعد از جراحی، شما می توانید در کنار تخت تان روی صندلی بنشینید. در روز دوم، بیشتر بیماران با کمک، شروع به قدم زدن می کنند.

طول مدت اقامت در بیمارستان به نوع عمل و نحوه پیشرفت ریکاوری وابسته است. اگر پروتز سینه مورد استفاده قرار گرفته باشد، مدت میانگین اقامت در بیمارستان، 1 الی 2 روز است. در پروسیجر فلپ، باید 5 الی 6 روز در بیمارستان بمانید.

جلسه ویزیت بعد از جراحی بازسازی سینه بعد از سرطان

بعد از بازگشت به منزل، اندکی درد، تورم و کبودی خواهید داشت که به مدت 2 الی 3 هفته ماندگار خواهد بود. برای کنترل این موارد، می توانید داروهای تجویز شده توسط پزشک را مورد استفاده قرار دهید. پزشک در خصوص نحوه تعویض پانسمان، حمام کردن و مراقبت از زخم ها، دستورالعمل های لازم را در اختیارتان قرار می دهد.

در ابتدا جلسات ویزیت بر یک مبنای منظم انجام می شود. شرکت در جلسات ماهانه و انجام سالانه ماموگرام، ضروری می باشد.

بازسازی سینه بعد از سرطان سینه، تاثیری در احتمال بازگشت سرطان ندارد و به طور کلی، اختلالی در فرایند درمان، ایجاد نمی کند. اگر بیماری بازگردد یا عود پیدا کند، تیم پزشکی شما همچنان می تواند شما را با جراحی، پرتو درمانی، شیمی درمانی یا هدف درمانی، تحت درمان قرار دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرطان سینه ، بازسازی سینه ، پروتز سینه می توانید به سایت راز جراحی مراجعه کنید.

مطالب مشابه را ببینید!

همه چیز درباره بیماری ام اس؛ علائم و نحوه درمان و راهکارهای کنترل MS دلیل ابتلا به سرطان پروستات؛ انواع این بیماری و روش های درمان آن همه چیز درباره بیماری فیستول؛ علت و تشخیص تا روش درمان مگس پرانی چشم چیست؟ دلایل ایجاد نقاط متحرک در چشم و روش های درمان کم خونی داسی شکل کودک؛ علائم و روش های درمان این نوع کم خونی از بین بردن جرم گوش؛ روش های رفع جرم گوش و تمیز کردن گوش با روش درست درمان خروپف شبانه؛ دلایل خرناس، عوارض آن و روش های درمان مختلف درمان واریس؛ روش های تشخیص، کنترل و درمان رگ های واریسی درمان رفلاکس معده؛ علائم، دلایل ایجاد و روش های درمان خانگی و گیاهی کاهش فشار خون؛ دلایل و عوارض فشار خون بالا و روش های خانگی درمان