تاثیر موسیقی بر مغز و روحیه افراد + دانلود آهنگ شاد و غمگین جدید در مختلف موزیک

تاثیر مثبت بر مغز به اثبات رسیده است. گاه گوش دادن به موسیقی (آهنگ غمگین) باعث ایجاد غم و افسردگی می شود و گاهی به انسان شادی می بخشد. موسیقی همیشه بخش مهمی از فرهنگ هر جامعه ای است. در مراسمات مهم مانند جشن های ملی و محلی، آیین های مذهبی و …. موسیقی بخشی مهم است. موسیقی باعث می شود که احساسات انسان در حالات شادی و عم، در جشن عروسی، تولد، عزا و عروسی تحت کنترل گرفته شود و میزان تاثیر آنها چندین برابر خواهد شد.

آثار موسیقی به حدی است که گاهی از آن برای درمان بعضی از بیماری ها مانند اتویسم استفاده می کنند زیرا که باعث بهبود سلامت روان می شود. داشتن آگاهی از این تاثیرات می تواند به شما کمک کند که در انتخاب موسیقی و گزینش اطلاعات شنیداری که می شنوید، دقت و وسواس بیشتری به خرج بدهید.

به همین جهت چنانچه ناراحت و غمگین هستید به شما پیشنهاد می کنیم که دانلود آهنگ های غمگین را فراموش نکنید. همچنین اگر در جشن و مراسم های شادی هستید  می توانید از سایت مختلف موزیک به بخش دانلود آهنگ های شاد وارد شوید و گلچین موزیک های شاد روز را دانلود کنید.

دانلود آهنگ شاد و غمگین جدید در مختلف موزیک

اثرات روانشناختی موسیقی

اثرات روانشناختی موسیقی بسیار قوی تر و گسترده از چیزی است که شما تصور می کنید. موسیقی درمانی روشی برای ارتقای سلامت عاطفی است و به کل ضد استرس است. بعضی از مطالعات نشان داده که سلیقه افراد در موسیقی جنبه های مختلف شخصیتی آنها را مشخص می کند.

 

فواید موسیقی بر مغز انسان

در ادامه به بعضی از مزایای گوش کردن به آهنگ را برای شما توضیح می دهیم که حتما برای شما جالب خواهد بود.

 

باعث خواب بهتر می شود

گوش کردن به موسیقی کلاسیک آرام بخش، راهی خوب و ایده ال برای درمان کردن بی خوابی است. طبق آزمایشاتی که بر روی تعدادی دانش آموز انجام شد، گوش کردن به موسیقی کلاسیک موقع خواب، حتی بیش از گوش کردن به کتاب صورتی در درمان بی خوابی روی بهبود کیفیت خواب تاثیر می گذارد.

 

محرکی برای افزایش انگیزه

گوش کردن به آهنگ های تندتر باعث می شود که شما راحت تر کارهای سخت را انجام بدهید. پخش موسیقی موقع ورزش، تاثیر مستقیمی روی میزان انرژی شما دارد. طوری که موسیقی های تندتر تحرک و انرژی شما را بیشتر می کند و موسیقی های آرام هم باعث فعالیت آرام و ملایم شما می شوند.

 

بهبود خلق و خو

گوش دادن به آهنگ های شاد و مثبت باعث می شود که حال شما بهتر شود. در این مورد تلاش شما برای بهتر شدن مهم است. افرادی که به صورت آگاهانه برای بهتر شدن حال خود به موسیقی های مثبت گوش می کنند، بیشتر از کسانی که به آن موسیقی بی تفاوت باشند، خل و خویشان بهبود پیدا می کند.

 

کاهش نشانه‌های افسردگی با موزیک

در این مورد هم موسیقی خیلی مهم است. موسیقی های آرام و ملایم باعث بهبود پیدا کردن علائم افسردگی، استرس و بعضی از بیماری های عصبی مانند پارکینسون می شود. در صورتی که موسیقی های سنگین و پر هیجان، می تواند ضرر داشته باشد.

 

افزایش استقامت و بهبود عملکرد

ایجاد ضربه های کوبشی و آهنگین در موقع قدم زدن، باعث افزایش انرژی و پیاده روی بهتر خواهد شد. دونده های استقامتی می توانند با گوش کردن به موسیقی های کوبشی، عملکرد خود را افزایش بدهند. هماهنگی حرکات بدن با موسیقی می تواند باعث عملکرد بهتر و افزایش استقامت بهتر شما شود. گوش کردن به موسیقی در موقع کار کردن، گذر زمان را برای شما آسان می کند و باعث کاهش خستگی ناشی از کار کردن زیاد می شود. موسیقی باعث افزایش عملکرد جسمانی شما مانند تنظیم ضربان قلب، تنفس بهتر و کاهش بعضی از دردهای عضلانی می شود.

 

بهبود عملکرد شناختی مغز

مطالعات نشان می دهد که پخش موسیقی در یک پس زمینه، در حالی که شما روی کار دیگری تمرکز کرده اید، می توانید عملکرد ذهنی شما را بهبود دهد. موسیقی با کیفیت، سرعت پردازش مغز را افزایش می دهد و عملکرد حافظه را بهبود می دهد. موسیقی های بی کلام و آرام نسبت به آن آهنگ هایی که ترانه های پیچیده دارد برای این مورد بهتر است.

 

کاهش استرس

آهنگ روی سیستم عصبی خود مختار افراد آثار خوبی دارد و می تواند باعث کاهش استرس شود. همچنین می تواند باعث بهبود سریع تر فردی شود که تحت استرس است شود. استرس و اضطراب جزیی جدا نشدنی از زندگی های پر مشغله امروزی است. موسیقی ملایم می تواند یک مرهم بر فشارهای روانی باشد ولی استرس مزمن و شدید را نمی تواند درمان کند.

 

 به شما کمک می‌کند که کمتر غذا بخورید

چنانچه می خواهید لاغر شوید، گوش کردن به موسیقی ملایم و کم کردن نور در موقع غذا خوردن، برای این منظور موثر است. این روش می تواند باعث شود که شما در آرامش غذا را میل کنید و در نتیجه زمان تغذیه و میزان آن را کمتر می کند و در نهایت خواب شما هم راحت تر می شود.

 

بهبود حافظه

این مورد در هر فردی تفاوت دارد ولی به صورت کلی، گوش کردن به موسیقی های بی کلام و خنثی، می تواند در بهبود عملکرد حافظه شما موثر باشد. یادگیری مفاهیم جدید، به خصوص زبان دیگر، با استفاده از موسیقی و روش های ریتمیک و آهنگین، باعث فهم و ماندگاری بیشتر آن می شود.

 

باعث کاهش درد می شود

یک ساعت گوش کردن به موسیقی در طول روز می تواند باعث کاهش دردهای شما شود، گوش دادن به موسیقی قبل و بعد از عمل جراحی، باعث از بین رفتن اضطراب و کاهش درد می شود. طبق تحقیقات افرادی که به صورت مرتب موسیقی گوش می کنند، نیاز کمتری به دارو دارند و روند بهبود آنها سریع تر است.

 

کلام آخر

با توجه به اینکه زندگی امروزی بسیار پر مشغله و شلوغ است، ذهن دچار استرس و اضطراب های مختلف در طول روز می شود و به کل این استری جزیی جدا ناپذیر از زندگی های امروزه است. پس به شما پیشنهاد می کنیم با مراجعه به سایت مختلف موزیک از دانلود آهنگ های جدید لذت ببرید و با گوش کردن به موسیقی های جدید ایرانی تا حد زیادی استرس و اضطراب را از خود دور کنید.

 

مطالب مشابه را ببینید!

آشنایی با ساز سنتور؛ نگاهی به ساختار ساز سنتور و انواع این ساز خوش صدا معرفی کامل و بررسی ساز پیانو؛ اطلاعات کامل درباره انواع ساز پیانو و اجزای آن ساز کاخن چیست؟ اطلاعات درباره این ساز کوبه ای و انواع آن منبعی برای دانلود آهنگ های جدید و قدیمی همه چیز در مورد ساز گیتار؛ صفر تا صد تهیه گیتار و انواع آن 30 موسیقی متن فیلم برتر تاریخ سینما ( دانلود و پخش آنلاین) آلبوم کلارینت من اثری از میلاد ملک (آهنگ های عاشقانه شاد و غم انگیز بی کلام ) متن آهنگ بوی عیدی و دانلود آهنگ کودکانه فرهاد + ترانه های مشابه و آکورد آهنگ بیوگرافی و دانلود آهنگ 3 خواننده محبوب سال در سایت نایس موزیک بررسی آهنگ های جدید سه خواننده نام آشنای ایران