بیوگرافی پارسا پیروزفر؛ درباره زندگی شخصی، ازدواج و کارهای هنری این بازیگر

پارسا پیروزفر جزو بازیگران محبوب و موفق سینما، تئاتر و تلویزیون ایران به شمار می آید. در این مقاله سعی می کنیم تا با بیان مطالبی درباره زندگی شخصی و هنری این هنرمند مشهور، بیوگرافی مختصری از پارسا پیروزفر برای شما عزیزان تهیه کرده باشیم.

بیوگرافی پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر بازیگری حرفه ای است که در هر سه حوزه سینما، تئاتر و تلویزیون فعالیت های زیادی داشته است. البته خوب است بدانید که این هنرمند پرطرفدار در دیگر موضوعات و حیطه های هنری مثل نوشتن نمایش نامه، نقاشی، مجسمه سازی و حتی فن ترجمه هم مهارت زیادی دارد. علاوه بر موارد ذکر شده، پارسا پیروزفر تجربیات مفیدی از کار به عنوان کارگردان و مدرس هنر تئاتر و نمایش هم دارد.

پارسا پیروزفر تا امروز توانسته علاوه بر فیلم ها و سریال های درخشان سینما و تلویزیون در نمایش های تئاتر هم خوش بدرخشد و از این راه هم طرفداران زیادی به دست آورده است. به عنوان نمونه ایفای نقش او در تئاتری به نام “ماتریوشکا” بسیار مورد قبول مردم قرار گرفت. تا جایی که این نمایش هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور به روی صحنه رفت و مورد استقبال افراد تماشاچی قرار گرفت.

بیوگرافی پارسا پیروزفر

این هنرمند اخیرا در یک سریال که مخصوص پخش در شبکه نمایش خانگی ساخته شده بود هم به ایفای نقش پرداخته است. این سریال با نام “یاغی” و به کارگردانی محمد کارت تهیه شده و در شبکه نمایش خانگی هم به فروش خوبی دست پیدا کرد. بازی زیبا و جذاب پارسا پیروزفر در کنار علی شادمان و دیگر بازیگران این سریال محبوبیت او را از قبل هم بیشتر کرد.

اگر به آشنایی بیشتر با پارسا پیروزفر علاقمند شده اید و می خواهید که درباره کارها و زندگی این بازیگر اطلاعات بیشتری داشته باشید، شما را به خواندن ادامه این مقاله دعوت می کنیم.

مطلب مشابه: بیوگرافی پگاه آهنگرانی و همسرش + عکس های خانوادگی و زندگی شخصی

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• دوران کودکی، نوجوانی و تحصیلات

پارسا پیروزفر 51 سال پیش و در روز بیست و دوم شهریور ماه سال 1351 شمسی به دنیا آمد. زادگاه او شهر تهران بوده و در همین شهر هم دوران کودکی خود را سپری کرد. مدرک دانشگاهی او کارشناسی نقاشی است که توانسته با تحصیل در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران آن را به دست بیاورد. البته پارسا پیروزفر تحصیلات دیگری هم داشته و در رشته بازیگری در آکادمی هنرهای نمایشی متعلق به استاد سمندریان تحت آموزش قرار گرفته است.

این بازیگر در دسته بازیگران و هنرمندانی قرار می گیرد که در سال های شهرت خود با هیچ کدام از انواع رسانه جمعی (روزنامه، مجله و…) مصاحبه رسمی نداشته و کمترین حاشیه را در زندگی حرفه ای خود دارد. حتی زمانی که بعد از پخش مجموعه تلویزیونی پرطرفدار در چشم باد، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یک مراسم در جهت تقدیر و تشکر از عوامل سازنده این سریال برگزار کرد، بازهم پارسا پیروزفر به عنوان نقش اول این مجموعه تلویزیونی در مراسم تقدیر شرکت نکرد.

پارسا پیروزفر در دوران نوجوانی تحصیلات خود در مقطع دبیرستان را در رشته ریاضی فیزیک می گذراند. با این وجود در همین زمان هم ذوق هنریش او را به سمت هنر نقاشی سوق می داد. به طوری که در این دوران و بین سال های 1363 تا 1369 به صورت خودجوش مشغول ساختن یک مجموعه داستان مصور بود که هم زمان کار نویسندگی و تصویرگری آن را انجام می داد. البته این داستان های مصور تاکنون توسط پارسا پیروزفر به مرحله چاپ و انتشار نرسیده اند.

این هنرمند دوست داشتنی اولین فعالیت های مربوط به بازیگری خود را در مقطع کارشناسی تجربه کرد و در ادامه به سایر رشته های هنری مانند صداپیشگی، نقاشی و مجسمه سازی هم پرداخت. در ادامه هر یک از این موضوعات را به شکل جداگانه بررسی می کنیم.

مطلب مشابه: بیوگرافی مصطفی زمانی و همسرش + عکس های خانوادگی و شخصی و اطلاعات هنری

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• اولین حضور در سینما، تئاتر و تلویزیون

نخستین باری که پارسا پیروزفر به شکل جدی در یک فیلم سینمایی به بازیگری پرداخت به سال 1373 و ایفای نقش در فیلمی به نام “پری” باز می گردد. این فیلم توسط کارگردانی معروف به نام “داریوش مهرجویی” کارگردانی شد و پارسا پیروزفر هم در آن نقشی کوتاه مربوط به شخصیتی به اسم “شیخ سالک” را اجرا کرد.

در ادامه و فقط یک سال بعد از این فیلم بود که پارسا پیروزفر با بازی در نمایش “بینوایان” به دنیای تئاتر و نمایش وارد شد. این نمایش بر اساس نوشته ویکتور هوگو و توسط بهروز غریب ساخته شد. در همان سال پیروزفر دومین تجربه جدی خود در تئاتر را هم به دست آورد و توانست در نمایش “بانو آئویی” به کارگردانی بهرام بیضایی شرکت کند تا به عنوان یک بازیگر حرفه ای تئاتر شناخته شود.

سال های 1373 و 1374 برای زندگی هنری پارسا پیروزفر سال های شلوغ و پرکاری به حساب می آید. چرا که او در این دو سال علاوه بر سینما و تئاتر به حوزه تلویزیون ملی ایران هم وارد شد و اولین سریال تلویزیونی خود را نیز به کارنامه اش اضافه کرد. اولین سریال او در تلویزیون “در پناه تو” نام داشت که کارگردان این کار حمید لبخنده بود. بازی در این سریال بود که پارسا پیروزفر را به عنوان یک بازیگر در بین عامه مردم معروف کرد و منجر به شروع دوران محبوبیت و شهرت ملی برای او گردید.

فقط دو سال بعد و در سال 1376 بود که باز هم حمید لبخنده موفق به کارگردانی یک سریال تلویزیونی محبوب شد. این سریال “در قلب من” نام داشت و استفاده از پارسا پیروزفر در این مجموعه باعث شد موفقیت و شهرت او در بین مخاطبان میلیونی تلویزیون بیشتر از قبل شود. این فیلم ها، نمایش ها و سریال ها شروعی خوب برای زندگی هنری درخشان پارسا پیروزفر در دنیای هنرهای نمایشی ایران به شمار می روند.

مطلب مشابه: بهترین سریال های شبکه نمایش خانگی جدید و قدیمی (با داستان و معرفی بازیگران)

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• روحیه هنری و فعالیت در حوزه های متنوع

همان طور که در قسمت های قبلی این مقاله گفتیم، پارسا پیروزفر دوران دبیرستان خود را در رشته ریاضی فیزیک گذراند اما آتشفشان هنر در وجود او در همین دوره فعال شده بود. به طوری که بلافاصله بعد از تمام کردن سال های تحصیلی مقطع دبیرستان خود به سمت رشته های مختلف هنری سوق پیدا کرد. او در این دوران در زمینه های بسیار متنوعی از قبیل طراحی گرافیک، تهیه و تولید تیزرهای هنری و حتی مجسمه سازی فعالیت داشته و تجربیات زیادی در این زمینه ها کسب کرده است.

در زمان فعلی و در سال های اخیر هم پارسا پیروزفر فعالیت های خود را محدود به شرکت در کارهای بازیگری و کارگردانی نکرده است و علاوه بر این موضوعات، وقت زیادی را در حوزه های نقاشی، طراحی صحنه و لباس و حتی ترجمه متون مختلف سپری کرده است. علاوه بر تمامی این موراد او در نمایش های مختلف مربوط به کودکان هم حضور داشته و با تیم های مختلف هنری در این حوزه همکاری مفید داشته است. با در نظر گرفتن همه موارد گفته شده می توان به این نتیجه رسید که شخصیت و روحیات پارسا پیروزفر با روحیه هنر و هنردوستی عجین شده است و او جزو یکی از فعال ترین افراد کشور در حوزه هنر محسوب می شود.

اگر به مجموعه نقش هایی که پارسا پیروزفر در طی سالیان متمادی به بازی آنها پرداخته یک نگاه کلی داشته باشیم متوجه این حقیقت می شویم که اکثر این نقش ها مثبت بوده و این هنرمند در ایفای نقش های مثبت موفق تر بوده است. اگرچه پارسا پیروزفر با بازی کردن در فیلم هایی مثل “مهمان مامان” و “نقاب” که در آنها نقش های نسبتا منفی داشته نشان داده است که این نقش ها را هم به شکلی درخشان و مثال زدنی بازی می کند، اما در کل به خاطر چهره معصوم و خلقیات مثبتش بازی در نقش های شرور و منفی زیاد برای تیپ بازیگری او مناسب به نظر نمی رسد.

مطلب مشابه: بیوگرافی امیرعلی نبویان

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• دوران جوانی؛ کارگردانی و تدریس

گفتیم که پارسا پیروزفر روحیه ای فعال و پرکار داشته و هرگز خود را به یک حوزه کاری محدود نمی کند. در نتیجه طبیعی است که این هنرمند در حوزه هنرهای نمایشی هم خودش را محدود به شغل بازیگری نکرده و به سرعت سراغ کارگردانی در تئاتر و البته تدریس رشته بازیگری رفت. پارسا پیروزفر در سال 1380 تصمیم به شروع کار خود در کارگردانی کرد و اولین نمایش تئاتری که به کارگردانی او روی صحنه رفت مربوط به نمایش نامه “هنر” بود. نمایشنامه این اجرا توسط یاسمینا رضا (نمایشنامه نویس موفق و مشهور اهل کشور فرانسه) نوشته شده است.

فقط چند سال بعد از این تجربه بود که پارسا پیروزفر باز هم سراغ یک ماجراجویی تازه رفت و در سال های 1384 و 1385 شروع به تدریس در کلاس های بازیگری مختلف کرد. در مرحله اول او به عنوان مدرس بازیگری در کلاس های موسسه فرهنگی هنری کارنامه و همچنین کلاس های ویژه دانشگاه علامه طباطبایی کار تدریس خود را آغاز نمود. در ادامه و در سال 1390 بود که این بازیگر حرفه ای توانست به عنوان عضوی از اساتید مدرسه فیلم سازی هیلاج انتخاب شده و در این موسسه هم مدتی را به عنوان مدرس رشته شغلی خود یعنی بازیگری سپری کند.

اگر نگاهی کلی و مقایسه گر نسبت به رزومه و کارنامه بازیگران ایرانی داشته باشیم متوجه خواهیم شد که اکثر آنها دوران جوانی خود را به بازی در فیلم های مختلف گذرانده و پس از سال ها تجربه اندوزی به عنوان مدرس بازیگری وارد موسسه های مختلف می شوند؛ با این حال پارسا پیروزفر جزو معدود بازیگرانی محسوب می شود که به سرعت به این حوزه وارد شد و سال های جوانی خود را در حین تدریس بازیگری و آموزش بازیگران جدید گذراند.

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• حضور درخشان در نمایش های تئاتر

اگر درباره حوزه کاری پارسا پیروزفر از عموم مردم ایران سوال کنید اکثر آنها فقط از بازیگری او در سینما و تلویزیون اطلاعاتی به شما خواهند داد. این در حالی است که پارسا پیروزفر در رشته تئاتر هم موفقیت های چشمگیری داشته و بارها در طی اجرای نمایشنامه های مختلف علاقمندان به هنر تئاتر را مجذوب خودش کرده است. پیروزفر علاوه بر اینکه بازیگر بسیار موفقی در تئاتر بوده کارهای خوبی به عنوان کارگردان نمایش هم در کارنامه خود داشته و تعداد زیادی از نمایشنامه های جذاب را به روی صحنه برده است.

از جمله نمایش های معروف او در طی سال های فعالیتش می توان به نمایشی تحت عنوان “ماتریوشکا” اشاره کرد. نمایش “ماتریوشکا” نمایشی بسیار معروف است که پارسا پیروزفر متن مربوط به نمایشنامه آن را بر اساس داستان های کوتاهی که از آنتوان چخوف به جای مانده و خودش آنها را ترجمه کرده، نوشته است. در واقع نمایش “ماتریوشکا” نوعی نمایش یک نفره به حساب می آید و پارسا پیروزفر برای اجرای آن می بایست کاراکترهای مربوط به بیشتر از 30 نقش را خودش به تنهایی بازی می کرد.

با وجود سختی بسیار زیاد این کار، پارسا پیروزفر موفق به اجرای جذاب و بی نقص این نمایش شد. به طوری که “ماتریوشکا” هم در کشور ایران و هم در سایر کشورها توسط او بارها اجرا شد. از جمله مکان هایی که پیروزفر موفق به اجرای این نمایش شد می توان به لس آنجلس، سن دیگو، مونترآل و حتی ونکور اشاره کرد. در نهایت و در سال 1395 بود که این نمایش و اجرای آن توسط پارسا پیروزفر جایزه بهترین بازیگر مرد در بخش بین الملل جشنواره تئاتر فجر را برای او به ارمغان آورد.

این بازیگر موفق و با استعداد چندین نمایش دیگر را هم با موفقیت در صحنه های مختلف اجرا کرد که نمایش های “یک روز تابستانی و “ملاقات” از جمله کارهای خوب او در حوزه تئاتر به حساب می آیند.

مطلب مشابه: بیوگرافی حمید فرخ نژاد بازیگر ایرانی و در مورد زندگی شخصی و هنری اش

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• پارسا پیروزفر در سریال یاغی

سریال یاغی یکی از سریال های پرطرفدار سال های اخیر است که کارگردان آن محمد کارت بوده و تهیه کنندگی این سریال هم توسط سید مازیار هاشمی انجام شده است. این سریال ایرانی در سال 1400 ساخته شد و بعد از تولید هم قسمت های مختلف آن به وسیله شبکه نمایش خانگی برای مشاهده عموم مردم به فروش رسید.

داستان اصلی سریال یاغی مربوط به جوانی به نام جاوید است که به زندگی او و مشکلات مختلف این شخصیت (از گرفتن شناسنامه تا قدم گذاشتن در راه درست کشتی و رسیدن به دختری که دوستش دارد) می پردازد. نقش اصلی این سریال را علی شادمان بازی کرده است و پارسا پیروزفر هم در نقش شخصیت بهمن ظاهر شده که صاحب باشگاه کشتی است و اداره کردن یک مرکز تفریحی را نیز بر عهده دارد.

 طناز طبایی با بازی کردن شخصیت طلا مطلا هم از دیگر بازیگران مهم این سریال محسوب می شود. در کنار این سه نفر، بازیگران معروفی چون امیر جعفری، مه لقا باقری، نیکی کریمی، فرهاد اصلانی و… دیگر اعضای تیم بازیگری سریال محبوب یاغی را تشکیل می دهند.

این سریال پس از پخش، بسیار مورد توجه عموم مردم و مخصوصا قشر جوان جامعه قرار گرفت. به طوری که فروش این سریال در شبکه نمایش خانگی سود خوبی را برای سازندگان آن به همراه داشت و حتی محبوبیت آن تا جایی پیش رفت که باعث شد تعداد زیادی از جوانان به ورزش کشتی علاقمند شده و نسبت به آن جذب شوند.

مطلب مشابه: بیوگرافی سحر قریشی؛ ماجرای ازدواج دوم و طلاق سحر قریشی

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• پارسا پیروزفر در سریال در پناه تو

سریال در پناه تو نام مجموعه ای به کارگردانی حمید لبخنده است که در سال 1374 و برای پخش در تلویزیون ملی ایران تولید شد. این سریال نسبت به دیگر مجموعه های ساخته شده بعد از انقلاب رویه ای بسیار متفاوت داشت؛ به طوری که این سریال خودش انقلاب و تغییری بزرگ در بین این مجموعه ها به حساب می آید.

سریال در پناه تو با معرفی بازیگران جوان و مستعد آن زمان مثل حسن جوهرچی، لعیا زنگنه و پارسا پیروزفر موفق به کسب رضایت بینندگان تلویزیونی گردیده و به یکی از مجموعه های پرطرفدار دهه هفتاد هم تبدیل شد. بازیگرانی که در این سریال نقش آفرینی کردند در آثار قدیمی تر سینما و تلویزیون هم بازی کرده بودند اما برای اکثر آنها، این سریال منجر به شناخته شدن و معروف شدن در بین مردم گردید.

پارسا پیروزفر در این سریال نقش آفرینی داشت اما متاسفانه به خاطر حساسیت زیاد نسبت به آثارتلویزیون در آن زمان، بخش زهای زیادی از بازی او در این مجموعه حذف و سانسور شد. با وجود این اتفاق باز هم هنر و توانمندی این بازیگر در این سریال آنقدر زیاد بود که علیرغم حضور کوتاه، بازیگری او در سریال در پناه تو به خوبی توسط مردم دیده و پسندیده شد.

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• پارسا پیروزفر در سریال سفر سبز

سریال سفر سبز یکی از مجموعه های تلویزیونی بود که به کارگردانی محمد حسین لطیفی ساخته و در تلویزیون ملی پخش شد. این سریال که در سال 1381 تهیه و تولید شد، جزو کارهای پر مخاطب و پر طرفدار در کارنامه هنری پارسا پیروزفر به شمار می رود. در ادامه به بیان نقش پیروزفر در این سریال می پردازیم.

مجموعه تلویزیونی سفر سبز از جمله سریال هایی است که پارسا پیروزفر در آن نقش کلیدی داشته و کاراکتر مرد جوانی را بازی می کند که در سنین پایین کودکی به واسطه پذیرفته شدن در خانواده ای آلمانی به عنوان فرزند خوانده، به کشور آلمان مهاجرت کرده و در آنجا بزرگ شده است. در ادامه داستان، این مرد جوان بعد از گذشت چندین سال دوباره به کشورش ایران باز می گردد تا خانواده اصلی و خونی خود را جست و جو و پیدا کند.

پارسا پیروزفر که در هنگام بازی کردن این سریال 30 سال داشته و در حال سپری کردن سال های جوانی خود بود موفق شد که در این اثر، به عنوان همکار بازیگران با سابقه و بزرگی مثل امین تارخ، محمدرضا شریفی نیا، گوهر خیراندیش و… به بازیگری بپردازد.

مطلب مشابه: بیوگرافی یکتا ناصر؛ عکس های یکتا ناصر و همسر منوچهر هادی و فرزندش

بیوگرافی پارسا پیروزفر

• پارسا پیروزفر در سریال در چشم باد

در سال 1388 بود که بالاخره پروژه 5 ساله ساخت سریال در چشم باد به اتمام رسید و پخش آن از شبکه یک سیمای ایران آغاز شد. این سریال با کارگردانی مسعود جعفری جوزانی ساخته شد و پارسا پیروزفر هم در آن به عنوان بازیگر دوران جوانی کاراکتر اول فیلم (شخصیت بیژن ایرانی) به نقش آفرینی پرداخت. در خط داستانی این فیلم آمده است که پارسا پیروزفر به عنوان نقش اول و یک خلبان نظامی در جریان جنگ با متفقین اشغالگر دستگیر و به خارج از مرزهای ایران تبعید می شود. در هنگام اسارت است که این شخصیت با عشق دوران کودکی خود (شخصیت لیلی با بازی ستاره صفراوه) که حالا به یکی از افراد ارتش شوروی تبدیل شده ملاقات می کند و بعد از ماجراهای جالبی به همراه لیلی فرار کرده و به ایران باز می گردد.

در چشم باد جزو سریال های موفق تلویزیون است که هنوز هم طرفداران خودش را در جامعه داشته و همچنین از بازی بازیگران معروف و کاربلدی همچون کامبیز دیرباز، ماهچهره خلیلی، اکبر عبدی، سحر جعفری جوزانی و… برخوردار است. بازی پارسا پیروزفر در این سریال به قدری خوب بود که علاوه بر جذب مخاطبان بسیار توانست باعث نامزد شدن او در جشنواره دنیای تصویر برای کسب جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد بشود.

• پارسا پیروزفر در فیلم مهمان مامان

مهمان مامان جزو فیلم های موفق و خاص سینمای ایران به شمار می رود که بازیگران مختلفی به واسطه حضور در آن به جامعه بازیگری معرفی و نام آنها در بین مخاطبان هنرهای نمایشی در ایران مطرح شد. این فیلم در ژانر کمدی خانوادگی و به وسیله کارگردان معروف سینمای ایران، داریوش مهرجویی، کاگردانی و تولید شد. بازیگرانی که در این فیلم سینمایی به بازی نقش های خود پرداختند و امروزه به عنوان بازیگرانی مطرح شناخته می شوند عبارتند از: پارسا پیروزفر، گلاب آدینه، حسن پورشیرازی، نسرین مقانلو، ملیکا شریفی نیا، امین حیایی و…

همانطور که در بخش های ابتدایی این مقاله گفته شد پارسا پیروزفر به خاطر نوع خاص چهره و روحیات و خلقیاتی که دارد بیشتر به عنوان نقش مثبت و شخصیت سفید سینما و تلویزیون مورد قبول مخاطب قرار گرفته است. با این وجود در تعدادی از کارهای خود شخصیت های سیاه یا خاکستری که چندان معصوم نبوده اند را هم بازی کرده که کاراکترش در فیلم “مهمان مامان” یکی از این کاراکترها به شمار می رود.

طبق داستان و فیلمنامه این فیلم، پارسا پیروزفر نقش شخصیتی معتاد را بازی کرده و نقش مقابل او هم، نسرین مقانلو بود که به عنوان همسر او در این فیلم به بازی می پرداخت. این شخصیت از خانواده ای ثروتمند و متمول متولد شده بود اما به واسطه اعتیاد و ازدواجی که علیرغم مخالفت های خانواده اش انجام داد، از سهم الارث و خانواده محروم شد.

بازی کردن در فیلم مهمان مامان باعث شد پارسا پیروزفر جایزه تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را کسب کرده و برای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر هم کاندید شود.

• کارنامه هنری پارسا پیروزفر

برای بررسی کارنامه هنری پارسا پیروزفر، کارهایش را در سه دسته مختلف فیلم های سینمایی، سریال ها و نمایش های تئاتر بررسی می کنیم.

فیلم های پارسا پیروزفر:

تی تی به کارگردانی آیدا پناهنده(1398) ؛ مست عشق به کارگردانی حسن فتحی(1398)

مجبوریم به کارگردانی رضا درمیشیان(1398) ؛ بی حسی موضعی به کارگردانی حسین مهکام(1397)

شکاف به کارگردانی کیارش اسدی زاده(1393) ؛ نزدیکتر به کارگردانی مصطفی احمدی(1393)

زندگی جای دیگریست به کارگردانی منوچهر هادی(1393) ؛ اینجا بدون من به کارگردانی بهرام توکلی(89)

اسب حیوان نجیبی است به کارگردانی عبدالرضا کاهانی (سال 1389)

شبانه روز به کارگردانی کیوان علیمحمدی و امید بنکدار (سال 1388)

نقاب به کارگردانی کاظم راست گفتار(1383) ؛ زن زیادی به کارگردانی تهمینه میلانی(1383)

مهمان مامان به کارگردانی داریوش مهرجویی(1382) ؛ اشک سرما به کارگردانی عزیزالله حمیدنژاد(1382)

وقت چیدن گردوها به کارگردانی ایرج امامی(81) ؛ عروس خوش قدم به کارگردانی کاظم راست گفتار(81)

دختری به نام تندر به کارگردانی حمیدرضا آشتیانی پور(79) ؛ اعتراض به کارگردانی مسعود کیمیایی(78)

دختران انتظار به کارگردانی رحمان رضایی(1378) ؛ شیدا به کارگردانی کمال تبریزی(1377)

مرسدس به کارگردانی مسعود کیمیایی(1376) ؛ ضیافت به کارگردانی مسعود کیمیایی(1374)

پری به کارگردانی داریوش مهرجویی(1373) ؛ مجسمه به کارگردانی ابراهیم وحیدزاده (1371)

نمایش های تئاتر پارسا پیروزفر:

از بین نمایش های تئاتر معروف و جدی پارسا پیروزفر فقط سه مورد از آنها وجود دارد که کارگردان کار خود پارسا پیروزفر نیست که این سه مورد عبارتند از: بینوایان به کارگردانی حسین پارسایی(1397)؛ بانو آئویی به کارگردانی بهرام بیضایی(77) و بینوایان به کارگردانی بهروز غیب پور (74-76)

سایر کارهای معروف پارسا پیروزفر در صحنه تئاتر به کارگردانی خودش اجرا شده اند که عبارتند از ملاقات(1397) ؛ یک روز تابستانی(1397) ؛ ماتریوشکا (94-96) ؛ بر پهنه دریا(93) ؛ سنگ ها در جیب‌هایش(1392) ؛ خدای کشتار(1391) ؛ گلن گری گلن راس(90) و در آخر هنر(1380)

سریال های پارسا پیروزفر:

پارسا پیروزفر سریال های در چشم باد (1387-1382) ، سفر سبز (1380) ، در قلب من (1377) و در آخر در پناه تو (1374) را برای تلویزیون ایران و سریال یاغی (1400) را نیز برای شبکه نمایش خانگی بازی کرد.

• جوایز و افتخارات پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر در طول حدودا سی سال تجربه و فعالیت های هنری خود موفق به کسب جوایز و افتخارت زیادی در جشنواره های متنوع شده که در این قسمت لیستی از این موارد را برای شما آورده ایم:

* تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین الملل از جشنواره تئاتر فجر (تئاتر ماتریوشکا – 1395)

* تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد درام تلویزیون از جشنواره دنیای تصویر(در چشم باد-1389)

* برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از دید مخاطبان از شبکه جهانی جام جم (سریال در چشم باد-1389)

* برنده جایزه بهترین بازیگر خارجی مرد از دید مخاطبان در پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم “خروس زرین و صد گل” کشور چین (برای فیلم اشک سرما – 1385)

* برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم های آسیایی دهلی نو (فیلم اشک سرما – 1384)

* تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد هشتمین جشن خانه سینما (فیلم مهمان مامان – 1383)

* نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مرد از هشتمین جشن خانه سینما (فیلم اشک سرما – 1383)

* کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر (فیلم مهمان مامان – 1382)

* نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشن خانه سینما ( فیلم اعتراض – 1379)

* نامزد تندیس زرین بازیگر نقش اول مرد از جشن خانه سینما (فیلم شیدا – 1379)

• جمع بندی

پارسا پیروزفر جزو معدود بازیگران ایرانی است که برای سه دهه در اوج شهرت و محبوبیت باقی مانده است و هنوز هم به عنوان یک بازیگر توانمند در آثار مختلف به ایفای نقش می پردازد. به خاطر همین سال های زیاد فعالیت است که او در اقشار مختلف جامعه طرفداران زیادی داشته و هنوز برای همه مخاطبان خود جذاب است.

در این مقاله سعی کردیم تا با بیان نکاتی درباره دوران کودکی و نوجوانی، روند پیشرفت در کارهای هنری، نقش های مختلف در فیلم ها و سریال های معروف ، معرفی کل کارنامه هنری و همچنین جوایز و افتخارات هنری پارسا پیروزفر بیوگرافی کاملی از این بازیگر محبوب و حرفه ای سینما و تلویزیون ایران به شما ارائه دهیم. لازم به ذکر است که به خاطر مصاحبه نکردن پارسا پیروزفر با مطبوعات، اطلاعات دقیقی درباره زندگی شخصی، ازدواج یا فرزندان این بازیگر در دسترس نبوده و اکثر اطلاعاتی که در این باره وجود دارند در حد شایعه می باشند. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

مطلب مشابه: بیوگرافی عباس غزالی؛ عکس های همسر و در مورد زندگی شخصی و هنری

مطالب مشابه را ببینید!

نگاهی بر زندگی بهرام بیضایی؛ از آغاز فعالیت هنری تا ترک ایران و معرفی آثار او ۷ مهر روز بزرگداشت شمس تبریزی؛ اشعار مولانا در وصف او و پیامک تبریک نگاهی بر زندگی غلامحسین ساعدی نویسنده ایرانی و معرفی آثار این نویسنده بیوگرافی عباس معروفی نویسنده معروف / نگاهی به زندگی شخصی و آثار هنری او بیوگرافی محمود دولت آبادی (نگاهی بر زندگی شخصی و هنری نویسنده بزرگ ایرانی) بیوگرافی سردار آزمون؛ از شروع فوتبال تا موفقیت ها تا ازدواج و بچه دار شدن او بیوگرافی ناپلئون هیل نویسنده، سخنران انگیزشی و خالق کتاب های انگیزشی معروف بیوگرافی محمدتقی بهار شاعر ایرانی؛ از شاعری تا سیاست و زندگی شخصی بیوگرافی آلن دلون (نگاهی بر زندگی شخصی و پُر حاشیه ستاره فرانسوی) بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین فرد دنیا؛ درباره زندگی شخصی و رازهای موفقیت او