آبرسان و کرم مرطوب کننده چه تفاوتی با هم دارند؟

یکی از پرمصرف‌ترین لوازم بهداشتی و مراقبتی که همه ما از آن استفاده می‌کنیم، محصولات آبرسان و مرطوب کننده هستند. این محصولات با تأمین رطوبت پوست به پیشگیری از خشکی، چروک و پیری زودرس پوست کمک می‌کنند و پوستی شاداب به شما هدیه می‌دهند. با توجه به اینکه ماهیت آبرسان‌ها و مرطوب کننده‌ها تقریباً شبیه به‌ هم است، ممکن است برایتان سؤال باشد که این دو محصول چه تفاوتی با هم دارند که به یک گروه آبرسان گفته‌ می‌شود و به گروه دیگر مرطوب کننده؟

برای پاسخ به این سؤال و سوالات مشابه، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم ضمن معرفی آبرسان و مرطوب کننده، تفاوت‌های این دو محصول را بررسی کنیم.

آبرسان و کرم مرطوب کننده چه تفاوتی با هم دارند؟

کرم مرطوب ‌کننده چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

کرم مرطوب ‌کننده یکی از پر طرفدارترین محصولات مراقبت از پوست است که برای محافظت، طراوت بخشیدن و آبرسانی به پوست صورت طراحی شده‌اند. کرم‌ مرطوب ‌کننده بافتی کرمی، چرب و سفید رنگ دارد و نسبت به ژل‌ها، پمادها و لوسیون‌ها سنگین‌تر است، زیرا نسبت چربی به آب بالاتر و البته حالت چسبندگی بیشتری دارند. مرطوب‌ کننده‌ها حاوی ترکیباتی مانند ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و حتی ترکیبات ضد پیری هستند که برای تقویت سلامت پوست بسیار مفید است.

مهم‌ترین ویژگی این نوع کرم ایجاد یک لایه محافظ بر روی پوست است که مانع از تبخیر رطوبت طبیعی لایه‌های عمیق‌تر پوست شده و از حذف آب ترانس اپیدرمی (TEWL) و رطوبت پوست جلوگیری می‌کند. یک مرطوب ‌کننده خوب حاوی مواد مغذی است که پوست را آبرسانی کرده و به حفظ رطوبت، لطافت و شادابی آن کمک می‌کند. استفاده از مرطوب ‌کننده می‌تواند بهترین راه حل برای رفع ترک‌ها و شکاف‌های بین پوست باشد تا پوستی نرم و صاف داشته‌ باشید.

آبرسان چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

یکی از مهم‌ترین اقدامات برای جوان ‌سازی یا حفظ رطوبت در پوست‌های دهیدراته یا کم‌ آب، استفاده از کرم یا سرم‌های آبرسان است. بافت محصولات آبرسان رقیق و بدون رنگ بوده و چربی نسبتاً کمی دارند. انواع سرم آبرسان حاوی ترکیباتی مانند اسید هیالورونیک، گلیسیرین، آلوئه‌ورا، عسل و… هستند که علاوه بر آبرسانی، به بازسازی پوست صورت نیز کمک می‌کنند. استفاده روزانه از آبرسان به ‌عنوان یک لایه محافظ، از نفوذ آلودگی‌ها به عمق پوست جلوگیری می‌کند.

آبرسان‌ها رطوبت مورد نیاز را به لایه‌های عمیق پوست می‌رساند تا مشکلاتی مانند خشکی پوست، اگزما و خارش پوستی آزار دهنده نباشد. این محصولات در مرحله اول باعث تقویت پوست شده و در مرحله بعد با تحریک بافت‌های کلاژن ساز پوست، از ایجاد لک‌های پوستی، چین و چروک‌های سطحی و پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کنند. هیچ‌گونه محدودیت سنی برای استفاده از کرم آبرسان وجود ندارد و تمامی افراد باید برای محافظت از پوست خود آبرسان را در روتین پوستی روزانه خود قرار دهند.

آبرسان و کرم مرطوب کننده چه تفاوتی با هم دارند؟

9 تفاوت اصلی کرم آبرسان و کرم مرطوب ‌کننده

در نگاه اول، کرم آبرسان و مرطوب‌ کننده شبیه به یکدیگر به نظر می‌رسند، اما از نظر عملکرد کاملاً متفاوت هستند. هدف اصلی هر دو این محصولات حفظ رطوبت، جوان ‌سازی، جلوگیری از خشکی و دهیدراته شدن پوست صورت است. ولی چند تفاوت جزئی با هم دارند که در ادامه توضیح می‌دهیم:

  1. آبرسان برای رطوبت رسانی به سلول‌های پوستی و کرم مرطوب ‌کننده برای حفظ و جلوگیری از تبخیر رطوبت از روی سطح پوست، استفاده می‌شود.
  2. کرم‌های آبرسان دارای بافت ژلی، بی رنگ و بر پایه آب هستند، در حالی که مرطوب ‌کننده‌ها دارای بافتی کرمی، بدون رنگ و بر پایه روغن هستند.
  3. غلظت این دو محصول با یکدیگر بسیار متفاوت است. کرم‌های مرطوب‌ کننده غلیظ هستند و روی سطح پوست می‌مانند، در حالی که کرم‌های آبرسان سبک هستند و به عمق پوست نفوذ می‌کنند.
  4. کرم آبرسان پوست را شفاف‌تر می‌کند و خاصیت ضد چین چروک دارد، اما کرم مرطوب‌ کننده پوست را نرم و لطیف نه می‌دارند و از خشکی پوست جلوگیری می‌کند.
  5. کرم‌های آبرسان حاوی ترکیباتی مانند اسید هیالورونیک، گلیسیرین، آلوئه‌ورا و عسل هستند، اما کرم‌های مرطوب ‌کننده حاوی انواع روغن‌های گیاهی و معدنی مانند نارگیل، بادام، جوجوبا، درخت چای و شیر هستند.
  6. آبرسان آب مورد نیاز را به لایه‌های عمیق پوست می‌رساند تا علاوه بر افزایش رطوبت به صاف شدن چین و چروک‌ها هم کمک کند،.اما کرم مرطوب‌ کننده از انواع روغن ساخته شده که از خروج آب و رطوبت از سطح پوست جلوگیری می‌کند.
  7. استفاده از کرم مرطوب‌ کننده برای پوست‌های خشک و کم ‌آب بسیار مناسب است، در حالی که کرم آبرسان برای پوست‌های خشک و دهیدراته بهترین گزینه است.
  8. هنگام انجام روتین پوستی، ابتدا باید از کرم آبرسان و سپس از مرطوب ‌کننده استفاده‌ کنید.
  9. آبرسان برای پوست‌های خشک و دهیدراته بهتر از مرطوب ‌کننده است، زیرا پوست دهیدارته با مشکل کم آبی مواجه است و نیاز به چربی اضافه ندارد.
آبرسان و کرم مرطوب کننده چه تفاوتی با هم دارند؟

معرفی بهترین محصولات مرطوب ‌کننده و آبرسان

بسیاری از برندها مانند گارنیر، ساسکین، ویشی، کلینیک، فیزیشن فرمولا و نوتروژینا در زمینه تولید کرم‌های مرطوب کننده و آبرسان با یکدیگر رقابت می‌کنند. در ادامه با بهترین محصولات این برندها آشنا می‌شویم:

ü     مرطوب‌ کننده و تقویت کننده پوست حساس لاروش پوزای

مرطوب ‌کننده و تقویت کننده پوست حساس لاروش پوزای یک مرطوب ‌کننده پروبیوتیک و محافظ است که برای حساس‌ترین پوست‌ها، حتی پوست لطیف نوزادان مناسب است. این محصول حاوی آب چشمه لاروش پوزای، ویتامین B3، سرامید ان پی و گلیسیرین است که می‌تواند با تحریک سنتز سرامیدها در پوست به تقویت سد محافظتی طبیعی پوست کمک کند.

ü     آبرسان و مرطوب ‌کننده فیتوسولوشن نورمادرم ویشی

کرم آبرسان و مرطوب ‌کننده ویشی مدل Normaderm Phytosolution Double یکی از پرطرفدارترین محصولات برند ویشی است که رطوبت و آبرسانی پوست را به‌ مدت ۲۴ ساعت تأمین می‌کند تا پوستی روشن و درخشان داشته ‌باشید. این محصول آبرسان، مرطوب ‌کننده و احیا کننده برای پوست‌های چرب، حساس، مختلط و چرب و مستعد آکنه طراحی شده و حاوی ترکیباتی مانند سالسیلیک اسید است که به ‌طور کامل جوش‌های سر سیاه و لکه‌های آکنه را از بین می‌برد.

ü     آبرسان مرطوب ‌کننده قوی پوست خشک و خیلی خشک ساسکین

آبرسان مرطوب ‌کننده قوی پوست خشک و خیلی خشک ساسکین مدل HYDRAWEAR Rich protective moisturizer یکی از محصولات مراقبت از پوست است که رطوبت طبیعی پوست را به ‌مدت 24 ساعت حفظ کرده و باعث تغذیه پوست می‌شود. از ترکیبات موجود در این کرم می‌توان به هیالورونیک اسید، عصاره گل رز وحشی، شیر و عصاره جو دوسر اشاره کرد. این کرم برای تمامی سنین و پوست‌های خشک، بسیار خشک و حساس مناسب است.

برای تهیه محصولات معرفی شده و سایر کرم‌ها و سرم های آبرسان، می‌توانید همین حالا به سایت شیمن شاپ shimenshop.com مراجعه کنید. شیمن شاپ نماینده رسمی بهترین برندهای محصولات مراقبت از پوست دنیا در ایران است.

مطالب مشابه را ببینید!

راهکار های طبیعی و جوانسازی پوست بهترین تور برزیل دلایل رایج مصرف قهوه در زندگی مدرن  نظر کاربران درباره هتل فردوس مشهد تشخیص طلا از بدل: چگونه طلا اصل را از مدل‌ های فیک تشخیص دهیم؟  معرفی بهترین و محبوب‌ترین آجیل‌ها انواع ماساژ زانو با روغن زیتون + 3 روش طلایی نکات مهمی که قبل از خرید موس بی‌سیم باید بدانید چگونه با استفاده از پروفیل صنعتی فضاهای کوچک را بهینه‌سازی کنیم؟ 10 مدل کفش ترند مردانه 2024