خمیر دندان خوب کدام است؟؛ مشخصات خمیر دندان خوب

کسانی که به بهداشت دهان و دندانشان اهمیت می دهند برایش بسیار مهم است که از چه نوع خمیر دندانی استفاده کنند تا چندین کار را برایشان انجام دهد. هم ضد پوسیدگی، ضد باکتری، سفید کننده، ضد جرم و … باشد.

ویژگیهای خمیر دندان خوب

خمیر دندان خوب چه خمیر دندانی است؟

خمیر دندان خوب خمیر دندانی است که حاوی فلوراید کافی باشد و نیازهای روزانه دندان هایمان را فراهم کند. زمانی که خمیر دندان شما به خوبی کف می کند نشان از ترکیبات خوب آن است. چون مجموعه ای از مواد باعث کف کردن خمیر دندان و مانع از جمع شدن پلاکت های دندانی می شود.

یک سری از خمیر دندان ها هستند که به صورت ژله ای در بازار موجود هستند، خمیردندان‌های ژله‌ای که توسط سازمان غذا و دارو، تولید آن کنترل می‌شود دارای هولوگرام بوده و بدون ضرر است و شکل ظاهری ژله‌ای آن نوعی تبلیغات است.

هر چقدر که خمیر دندان و مسواک شما مرغوب و مناسب باشد اما اگر طریقه صحیح مسواک زدن را بلد نباشید پس انتظار پوسیدگی زودرس دندانی را داشته باشید. فشار آوردن بیجا روی دندان ها باعث آسیب رساندن به دندان هایتان خواهد شد.

بهترین زمان برای مسواک زدن چیزی حدود 2 تا 4 دقیقه می باشد. که در این مدت زمان باید به گونه ای مسواک بزنید که بدون فشار آوردن به سطح دندان ها، غذاهای بجا مانده روی دندان تان را نیز دفع کنید.

 

ویژگی های خمیر دندان خوب

  • تضمین کننده زیبایی دندانهایمان باشد.
  • طعم خوبی داشته باشد و دهان را خوشبو کند.
  • متعادل کننده ترشح و بزاق دهان باشد.
  • ضد حساسیت بوده و حساسیت دندانی را بکاهد.
  • از نظر شیمیایی و فیزیکی پایدار باشد.
  • تأثیرات عالی ضد پوسیدگی را در برداشته باشد.
  • از دندان هایمان در برابر بیماریهای لثه و پریودنتال محافظت کافی را به عمل آورد.
  • سبب به تأخیر افتادن جمع آوری پلاکت ها و جرم های دندانی شود.
  • بدون آنکه به مینای دندان آسیب برساند سطح دندان را تمیز و پاکیزه نگه دارد.

ویژگیهای خمیر دندان خوب

 

موارد بیشتر: رفع سکسکه ـ خستگی چشم چیست؟

 

انواع خمیر دندان ها

خمیردندانهای ضدپوسیدگی (Anti cavity):

حاوی ترکیبات فلوراید هستند و از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کنند.

خمیردندانهای ضدحساسیت (Anti-sensitivity):

با داشتن ترکیباتی چون نیترات پتاسیم، اکسیلات پتاسیم، کلرید استرانسیوم و سیترات سدیم، حساسیت دندان (مثلا درد لحظه‌ای با سرما یا گرما به خاطر عقب­نشینی لثه و استخوان اطراف دندان در افراد مسن) را کاهش می‌دهند.

خمیردندانهای ضد جرم (Anti-Calculus):

پروسه معدنی شدن پلاک دندانی و در نتیجه رسوب جرم بر روی دندان را بوسیله عواملی چون پیروفسفات‌ها و کلرید روی کاهش می‌دهند.

خمیردندانهای آرایشی (Cosmetic):

هدف از کاربردشان، تمیز و پالیش کردن سطح دندان‌ها به منظور زیبایی است.

خمیردندانهای ضدپلاک و ضد ژنژیویت (Anti plaque/gingivitis):

دارای ترکیباتی چون کلرهگزیدین، سانگواینارین، استانوس فلوراید، بیکربنات سدیم، پراکسید هیدروژن و تریکلوزان هستند. هدف اصلی از کاربرد آن‌ها پیشگیری از بیماریهای لثه و بافتهای حمایت کننده اطراف دندان است.

خمیردندانهای سفیدکننده (Whitening):

تغییر رنگ دندان را یا از طریق روش‌های مکانیکی (ذرات ساینده) یا شیمیایی (هیدروژن پراکساید یا کاربامید پراکساید) کاهش می‌دهند.

 

 

 

همچنین بخوانید: روش سفید کردن دندان در منزل ـ مشکلات مربوط به دندان عقل

مطالب مشابه را ببینید!

همه چیز درباره بیماری ام اس؛ علائم و نحوه درمان و راهکارهای کنترل MS دلیل ابتلا به سرطان پروستات؛ انواع این بیماری و روش های درمان آن همه چیز درباره بیماری فیستول؛ علت و تشخیص تا روش درمان مگس پرانی چشم چیست؟ دلایل ایجاد نقاط متحرک در چشم و روش های درمان کم خونی داسی شکل کودک؛ علائم و روش های درمان این نوع کم خونی از بین بردن جرم گوش؛ روش های رفع جرم گوش و تمیز کردن گوش با روش درست درمان خروپف شبانه؛ دلایل خرناس، عوارض آن و روش های درمان مختلف درمان واریس؛ روش های تشخیص، کنترل و درمان رگ های واریسی درمان رفلاکس معده؛ علائم، دلایل ایجاد و روش های درمان خانگی و گیاهی کاهش فشار خون؛ دلایل و عوارض فشار خون بالا و روش های خانگی درمان