روش های از بین بردن پف زیر چشم در دوران بارداری

پف زیر چشم بارداری

پف زیر چشم در بیشتر خانم های باردار دیده می شود و یکی از اختلال های دوران بارداری است. اما علت و راه درمان پف زیر چشم بارداری چیست؟

پوست دور چشم ها بسیار نازک و حساس است و باید هر روز از آن مراقبت نمود. همانطور که می دانید اولین چیزی که در برخورد با مردم دیده می شود، چشم های شماست. اینکه دور چشم هایتان هاله تیره ای باشد یا چشم هایتان پف کرده باشد شاید چیزی نباشد که در برخوردهای اجتماعی مطلوب باشد.
شایع ترین اختلال طبی خاص دوران بارداری که با افزایش ورم دست و صورت، افزایش ناگهانی وزن و گاهی ورم پلک ها همراه است، افزایش فشار خون و مسمومیت حاملگی (پره اکلامپسی) است. ورم یا پف زیر چشم در زنان باردار در اغلب موارد به دنبال برخی تغییرات هورمونی خاص دوران بارداری، افزایش حجم خون و افزایش تجمع مایعات در بدن به عنوان جزئی از وقایع طبیعی دوران بارداری، ایجاد می شود که در این صورت کاملاً طبیعی است و جای هیچگونه نگرانی نیست به شرط آن که سایر موارد غیر طبیعی زمینه ساز ایجاد ورم زیر چشم به طور کامل بررسی و رد شوند.

روش های از بین بردن پف زیر چشم در دوران بارداری

از بین بردن پف چشم

شایع ترین اختلال طبی خاص دوران بارداری که با افزایش ورم دست و صورت، افزایش ناگهانی وزن و گاهی ورم پلک ها همراه است، افزایش فشار خون و مسمومیت حاملگی (پره اکلامپسی) است.

واکنش های آلرژیک، بیماری های کلیوی، کبدی و قلبی نیز شرایط نادری هستند که با این علائم جلب توجه می کنند؛ بنابراین توضیحات شایسته است در اولین برخورد با ورم یا پف زیر چشم ها، تداوم و یا شدت آن، ابتدا موارد غیرطبیعی ذکر شده در بالا بررسی و رد شوند سپس آن را به حساب تغییرات طبیعی دوران بارداری گذاشت.

ساده ترین و در عین حال مهم ترین اقدام در مواجهه با ورم زیر چشم ها، کنترل مکرر فشار خون و آزمایش خون و ادرار از نظر بررسی تست های عملکرد کلیه و دفع پروتئین در ادرار برای رد کردن مسمومیت بارداری است.

شرایط زمینه ساز و یا تشدید کننده ورم زیر چشم کدامند؟

همچنین بخوانید : مرحله به مرحله بارداری و تمامی نکات آن

 

  1. مصرف زیاد نمک و مواد غذایی شور مانند ماهی های شور شده، زیتون ها و انواع شور ها
  2. کم آبی بدن
  3. کمبود خواب شبانه
  4. ژنتیک و وراثت

چه راهکارهایی می تواند در پیشگیری، درمان و یا کاهش این مشکل تأثیرگذار باشد؟


1. استفاده از نمک فقط در پخت غذا، آن هم به میزان کم و حذف یا تعدیل مواد غذایی شور از رژیم غذایی
2. مصرف کافی مایعات در طول روز (به طور متوسط 10 – 8 لیوان)
3. خواب مفید، منظم و کافی شبانه (حداقل 8 ساعت) و استراحت های کوتاه در طول روز

4. بالا بردن ارتفاع سر در هنگام استراحت (گذاشتن دو بالش در زیر سر)؛ تجمع مایع در بافت های اطراف چشم و جریان نامناسب در سر و بدن باعث ایجاد پف در زیر چشم ها می شود؛ افزایش ارتفاع سر و ایجاد یک نیروی جاذبه می تواند جریان مناسب مایعات را بین سر و بدن برقرار کند.

5. قرار دادن کمپرس سرد بر روی پلک ها (از قرار دادن مستقیم یخ و یا اجسام سرد بر روی پلک ها خودداری کرده و برای این کار یخ و یا اجسام سرد را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 10 دقیقه بر روی پلک های بسته قرار دهید).

6. مراجعه فوری به متخصصین زنان و یا ماما در صورت مواجهه با سایر علائم غیر طبیعی مانند سوزش، خارش، قرمزی و التهاب پلک ها، تاری دید، سردرد و سرگیجه، ورم دست و صورت و افزایش ناگهانی وزن

منبع : سلامت نیوز

مطالب مشابه را ببینید!

اصول مراقبت از پوست نوزاد؛ چگونه از پوست کودکان مراقبت کنیم؟ فواید وازلین بچه: از پوست کودکانتان محافظت کنید! بهترین روش های درمان نازایی؛ راه های درمان ناباروری زنان و مردان بهترین و بدترین سن بارداری؛ عوارض باردار شدن در سن پایین و یا سنین بالا دیابت بارداری؛ علائم درمان و تاثیر این نوع دیابت بر جنین دندان گیر نوزاد؛ انواع دندان گیر و نکات استفاده از آن احساس غریبگی نوزاد؛ همه چیز درباره غریبگی کردن نوزادان آلرژی چشمی نوزاد؛ علائم حساسیت چشمی نوزاد و درمان آن مشکلات شایع نوزادان؛ 13 مشکل و بیماری نوزاد که شایع هستند علائم و نشانه های بارداری؛ تمام نشانه های باردار بودن خانم ها